Няма спор, че Сури Круз - дъщерята на актьорите Кейти

...
Няма спор, че Сури Круз - дъщерята на актьорите Кейти
Коментари Харесай

Какво става с дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс

Няма спор, че Сури Круз - дъщерята на актьорите Кейти Холмс и Том Круз, от дребна притегля погледите с особената си красота. И няма по какъв начин да е другояче, при положениече носи гените на толкоз красиви родители.
 Кейти Холмс, Том Круз, Сури Круз и рожденият ден на щерка ѝ
Какво се случва със Сури Круз

Някой има мотив да почерпи

Някак си обаче изпуснахме момента, когато тя порасна и към този момент не е малко дете, а очарователна тинейджърка.

Напоследък 15-годишната Сури Круз няколко пъти попада в обективите на медиите, до момента в който се разхожда из улиците на Ню Йорк. Нейни фотоси се появиха и в обществените медии, а мнозина останаха в действителност сюрпризирани какъв брой е пораснала.

На последната от тях Сури наподобява ужасно - с доста дълга коса, както не я бяхме виждали до момента. Облечена е повърхностно и комфортно, с лилави памучни къси панталони и наследник потник.

По-рано се появи снимка, на която тя е се рарзхожда с майка си Кейти Холмс. И двете още веднъж са заложили на комфортното и практично облекло и виждаме, че скоро Сури ще настигне по растеж майка си. А госпожа Холмс е висока жена.

Няма по какъв начин да не признаем, че е наслаждение да следим този дует. Те освен си наподобяват, само че и постоянно наподобяват толкоз щастливи дружно.

А защото Сури не е част от сциентоложката черква на татко си Том Круз, артистът не поддържа връзка с щерка си.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР