Няма спор, че Летисия е една от най-стилните кралски особи

...
Няма спор, че Летисия е една от най-стилните кралски особи
Коментари Харесай

Мода или проблем - защо кралица Летисия е обута постоянно в бели маратонки

Няма спор, че Летисия е една от най-стилните кралски особи в света. Испанската кралица разви личен метод на обличане, в който има по едно и също време грациозност, царственост и доза бунтарство, което я прави в действителност друга от всички останали.
 Кралица Летисия и изборът й да облече облекла, носени преди този момент от принцеса Леонор
Когато кралица Летисия рови в дрешника на щерка си

Уроци по резистентен жанр

Затова и когато се появи на публично събитие с черни мокасини с дебела подметка в композиция с грациозен панталон и топ, нямаше доста учудени. Напоследък обаче няма по какъв начин да не видим, че на всичките си работни задължения Летисия носи един и същи чифт обувки.

И това са бели маратонки на марката VivoBareFoot. Както подсказва името им, компанията създава от доста, които обезпечават оптимален комфорт при вървене.

Чифтът на 51-годишната Летисия е с доста изчистени линии и коства 357 лева (онлайн магазинът доставя и до България). Тя го съчетава с всичко - от минималистичен костюм в искрящо бяло до по-ежедневен панталон и сако Mango да вземем за пример.

За учудените от стилните решения на испанската кралица би трябвало да напомним, че преди известно време тя беше диагностицирана с - положение на стъпалата, обвързвано прилепяне на нерв и последвала мощна болежка.

Именно то принуди кралица Летисия да не помни за известно време обувките на висок ток и да носи в началото такива на невисок ток, а в последните месеци - и изцяло равни обувки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР