Няма спор, че Кендъл Дженър е един от най-успешните модели

...
Няма спор, че Кендъл Дженър е един от най-успешните модели
Коментари Харесай

Кендъл Дженър вдига градуса

Няма спор, че Кендъл Дженър е един от най-успешните модели в света сега. Нетното й положение се прави оценка на 45 милиона $, а почитателите й в Instagram са цели 152 милиона.
 Кендъл Дженър, последните й фотоси по долни дрехи и несигурността на модела за визията й
И Кендъл не е толкоз съвършена, колкото си мислим

Трудно е да й имаме вяра, само че въпреки всичко...

Изявите на стилния подиум и пред обектива обаче очевидно не са задоволителни на хубавицата и тя, както и известните си сестри, реши да стартира собствен бизнес, с който да си изкарава спомагателни приходи.

Вчера, 16 февруари, Кендъл разгласява няколко фотоси и къси видеа в обществената мрежа, с които разкри един дълго защитаван в загадка план. От съвсем четири години тя е в развой на разработка на " най-хубавата на усет " текила и към този момент може да се похвали с стремежи резултат.

Дженър споделя, че е правила редица дегустации на спяло, пътувания до дестилерията и анонимни участия в разнообразни международни състезания за текили, които нейният артикул съумява да завоюва. Tequila 818 е единственото пиво, което тя и всички към нея пият в последната година и към този момент няма самообладание и ние да можем да го опитаме.

Текилата се предлага в три разновидности според от това какъв брой време е отлежавала - Blanco, Reposado и Añejo. Тя се създава в Сантиаго де Текила в щата Халиско, Мексико и е направено на 100% от брано ръчно синьо агаве.

Името 818 в действителност е кодът на родното място на Кендъл в Лос Анджелис, Калифорния. А премиите, с които към този момент може да се похвали алкохолната напитка, са гаранция за нейното качество и усет.
 Tesla, Tesla Tequila, текилата на компанията на Илон Мъск и една първоаприлска смешка
Tesla Tequila - от първоаприлска смешка в действителност

Мъск прави пари и от това

Скоро откакто моделът разгласява информацията за тайния си план, нейната майка Крис Дженър побърза да се похвали какъв брой е горда с нея и с всички старания, които е положила през последните години. Тя пропагандира всички да последват профила на 818 в обществените мрежи и в този момент ни остава единствено да чакаме формалното стартиране на текилата в продажба.

Kenny! I am so so proud of you and the years of work and love you’ve put in to!! So excited for this!!! Everyone go follow NOW!!
— Kris Jenner (@KrisJenner)
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР