Няма спор, че и в най-добрата си светлина Minecraft е

...
Няма спор, че и в най-добрата си светлина Minecraft е
Коментари Харесай

Minecraft: Dungeons е свеж прочит на изтърканата игра

Няма спор, че и в най-хубавата си светлина Minecraft е ужасяващо грозна псевдоигра, която се радва на необяснима известност. В опит да разчупи стагнацията на марката, Mojang употребява своята Minecon, с цел да анонсира нова игра във вселената на Minecraft.
Тя се назовава Minecraft: Dungeons и както подсказва името ѝ, това е ролево заглавие, което се прави за районен съд. Засега други платформи не са доказани, само че вероятността за портове е огромна.

Светът на Minecraft: Dungeons е обитаем с персонажи и предмети, познати на почитателите на приключението. Можете да играете сами или да се организирате в ко-оп с още трима другари . Като визия, Minecraft: Dungeons е издържана в същия „кубчест“ жанр.

Самият Minecon е годишен конгрес за почитателите на Minecraft и мод общността. Друг анонс, който чухме през вчерашния ден, бе ъпдейтът Village and Pillage, плануван за 2019 година Той ще донесе нови герои в играта, измежду тях са библиотекар, месар, духовник и картограф. Ще забележим и вандал, който е нападателен и атакува поселищата.

Анонсирани бяха и нови принадлежности за модове , които разрешават да се основават по-големи групи герои и светове, както и анимации и разнообразни събития.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР