Няма спор, че Галена е една от най-сексапилните и харесвани

...
Няма спор, че Галена е една от най-сексапилните и харесвани
Коментари Харесай

Новата година започна за Галена много секси

Няма спор, че Галена е една от най-сексапилните и харесвани изпълнителки у нас. Тя има отличаващ се глас, впечатляваща визия и постоянно е с едни гърди напред!

Тя изненада всички свои почитатели с #ПростоШоу - ария, която е друга от всичко, което е правила до момента, а цялостната визия на видеото е в действителност неповторима!

“Аз не се опасявам да се видя в малко по-странна и нетипична светлина, даже се стремя към това. Новата ария е по-типична за нашия род, защото след #МамаУраган и #TheBo$$ мисля, че е време за нещо по-комерсиално. За първи път работя с Валери Милев и по тази причина очаквайте нещо друго. Мисля, че няма да ви отчайвам.”



Само дни след взривяващото видео тя блесна с поредна секси фотография, на която е единствено по еротично долни дрехи в дрешника си. Припомнете си я ето ТУК !

Фолкаджийката е на гребена на вълната и през вчерашния ден късно вечерта още веднъж реши да заложи на съблазнителна визия, загатвайки за една още по-гореща Нова Година! Облечена с черна мини рокля, сандали на високи токчета и алено червило.



"Неотразима! Страхотно лъчение ", "Уникална ", "Много си секси Галка " са единствено част от позивитните мнения, които заваляха под фотографията.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР