Няма следи от насилие, все още не е ясна причината

...
Няма следи от насилие, все още не е ясна причината
Коментари Харесай

Само във Флагман.бг! Откриха мъртъв важен американски военен в квартирата му в Бургас

Няма следи от принуждение, към момента не е ясна повода за гибелта на 56-годишният Дейвид О. 

Важен боен от Американската база в Ново село е открит мъртъв преди няколко часа във ведомствената му квартира в Бургас, научи Флагман.бг.

Дежурният ни редкатор разбра, че 56-годишният Дейвид О. е бил част от управителния екип на US базата, която се намира на границата на Бургаска и Ямболска област.

От няколко месеца бил настанен в първокласен тристаен апартамент в най-скъпия регион на Бургас – на няколко метра от Морската градина. Дейвид живеел самичък, не контактувал с никого.

 Едва през днешния ден пред жилището му са видяни две англоговорящи дами, които се показали за негови сътрудници от полигона в Ново село.

На този стадий липсва каквато и да е публична информация за гибелта на американския боен, а съгласно информацията на Флагман.бг на следващия ден ще му бъде направена аутопсия. В жилището му нямало следи от щурм, а Дейвид е открит с разрушен нос, паднал по очи на пода.

Бургаските служители на реда са изпълнили прецизно протокола, а на място са те отзовали и военни от US полигона, които правят редом следствие. Утре ще бъде направена аутопсия на тялото, с цел да се откри дали става въпрос за отравяне или смъртен след солиден инфаркт.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР