Няма следа от тримата мъже, които избягаха при спецакцията на

...
Няма следа от тримата мъже, които избягаха при спецакцията на
Коментари Харесай

Няма следа от тримата мъже, издирвани за обир на банкомат

Няма диря от тримата мъже, които избягаха при спецакцията на полицията през вчерашния ден. Днес преследването продължава в уголемен периметър.

Мъжете взривиха банкомат в Сапарева баня и се измъкнаха от блокадата на полицията.

Красимир Йорданов , Кирил Микев и Тодор Богданов са пуснати за национално търсене, само че втори ден от тях няма диря. На адресите им в Перник не отваря никой.

По време на акцията в града беше задържан единствено един мъж. Той е шеф в кафенето, обвързвано с двама от бегълците. От тази пролет мъжът живее чартърен в близка кооперация.

Арестът му станал пред съседи и личния състав на заведението. Никой от работещите в кафенето не желае да приказва. Издирването на бегълците, обвинени за редица кражби на банкомати в София продължава.

Според психолога Росен Йорданов следователите от Министерство на вътрешните работи вървят с неверна логичност в следствието.

„ Това не е някаква зараза от случаи, в които един дава образец и непринудено се провеждат групи да взривяват банкомати. Това изисква доста подготовка, кураж и обезпечаване на нужните средства. Не са толкоз доста хората, които имат опцията да изготвят такива устройства”, разяснява Йорданова.

Не е ясна сумата на откраднатите пари.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР