Няма следа от изчезналия Емил Боев. 25-годишното момче е в

...
Няма следа от изчезналия Емил Боев. 25-годишното момче е в
Коментари Харесай

Емил потъна вдън земя! Майка му разтърси всички с тези думи

Няма диря от изчезналия Емил Боев. 25-годишното момче е в неопределеност от 28 януари.

Младото момче потъна вдън земя. Следите му се губят след фестивала " Сурва " в Перник. За последно е забелязан край колата си, когато с негов другар се прибирали от събитието. Вече почти два месеца няма диря от Емил.

По думите на майката Иванка Стоянова полицията не спомага на фамилията, като не организира разпити, нито пък дава информация на околните на Емил.

Семейството на изчезналото момче е извънредно обезпокоеното, а също и обезверено. Те обмислят всевъзможни разновидности - " Може да е паднал и да е изгубил паметта си. Може да не знае кой е. Той има документи, само че може да са изгубени. Никой няма информация за него, даже и полицията. Казват, че нямат диря ", споделя Стоянова.

Днес Иванка Стоянова разтърси потребителите на Facebook с нова обява за детето си. Предлагаме ви да я прочетете:

" 60 дни... 60 мъчителни дни в очакване.

Няма диря от сина ми Еми.

Чакаме, търсим, обикаляме и отново чакаме... някакви вести... нищо!

Питам се по какъв начин изчезва безследно човек и никой не може да даде отговор...

Защо човешкият живот в България е толкоз нищожен, за какво се мисли за всяко създание като гласоподавател, само че не и за Човек?!

Защо има толкоз изчезнали хора, които не се намират в никакъв случай???

На какво се дължи мълчанието на полицията за изгубването на детето ми???

Некадърност, немърливост, безсърдечие, непросветеност, съзнателно прикриване на " някои " си... не знам и едва ли ще узная в миналото!Уви, те са ненаказуеми и това е задоволително, с цел да загърбят следващия случай на липсващ Човек!

Питам се - кой е застрахован, че няма да се случи сходно нещо на него или на някой непосредствен, кой е сигурен, че на следващия ден моите сълзи няма да са в неговите очи и да молят за помощ!

Вие всички положителни хора, които споделяте фотосите на момчето ми и се пробвате да ми помогнете, бъдете здрави и в никакъв случай да не изпадате в сходна обстановка! Благодаря ви от сърце!

А аз не преставам да очаквам детето си и да се апелирам някой някъде да си свърши работата. "

Майката умолява всеки, който има някаква информация, да й се обади на тел. 0889912128.

Припомняме, че премия от 100 000 лв. за намирането на изчезналия Емил Боев разгласи брат му Мартин Боев в профила си във Фейсбук.

" Лично ще дам 100 хиляди лв. на индивида, който открие Емил жив или даде физическо доказателство, задоволително, с цел да го намерим жив ", написа Мартин Боев.

Заедно с майка си той разгласява видео в обществената мрежа и прикани то да бъде публикувано, за да стигне до индивида, до който би трябвало, в случай че е подобен сюжетът.

Издирваният мъж е висок към 184 см, мрачно рус, строен. Последно е бил с дълга, буйна коса, брада и мустаци. В деня на изгубването си той е бил облечен с камуфлажно яке и мрачен панталон.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР