Няма синхрон между говоренето на прокуратурата и ГЕРБ. Това заяви

...
Няма синхрон между говоренето на прокуратурата и ГЕРБ. Това заяви
Коментари Харесай

Добрев: ГЕБР няма да подкрепи абинет на ДБ, ако в него участват Рашков, Петков или Радостин Василев

Няма синхрон сред говоренето на прокуратурата и ГЕРБ. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Делян Добрев в ефира на бТВ.

„ Прочухме се с крипто измами в последните години. Това, което ме тормози в този момент, е че бизнесът на Nexo е бил да съхраняват портфейли с биткойни в щатите. Нашите са предложили на американците да им пазят парите в сметки, като против това им дават великодушни лихви – 12-16%, което още като чуеш % си звучи като пирамида. Те нямат право да дават рента, откакто не са лицензирани в щатите ”, сподели той.

За третия мандат, той вижда три разновидността – да се даде на Българска социалистическа партия, на „ Български напредък ” и на „ Демократична България ”.

„ Ако Радев го даде на Българска социалистическа партия, ще ни обрече на избори. Чуват се клюки, че Радев ще го даде на Корнелия Нинова, с цел да може тя да се провали и да я смъкват на конгреса на партията. Според мен не би трябвало да се дава на Българска социалистическа партия, там шансът е нула ”, счита той.

„ Ако го даде на „ Български напредък ”, там шансът е 25%. Никой не им отхвърля договаряния, само че е най-новата партия, нямат специалисти ”, добави Добрев.

Според него максимален е шансът на „ Демократична България ”: „ Не мисля, че последните събития би трябвало да стопират мандата да бъде връчен на тях. Там има максимален късмет – 50%. ”

„ Ако Демократична България оферират Рашков, Петков или Радостин Василев да вземат участие в кабинет, да е ясно, че няма да го подкрепим ”, безапелационен е той.

На въпрос по отношение на за какво работят цяла нощ за хартиена бюлетина, само че прекъснаха законопроекта за следствие на основния прокурор, той съобщи: „ Този законопроект беше импортиран на 4 януари, няколко дни по-късно имаше съвещание. Такава бърза скорост аз не помня. Трябва да се изслушват всички страни – обикновено ли е в дванадесет часа да се изслушват професори? При изборният кодекс нямаше професори за чуване, там на всеки член се вземаше думата и се повтаряше нещо по 100 пъти. ”
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР