Няма сигнали за бедстващи хора в Шумен. Два са получените

...
Няма сигнали за бедстващи хора в Шумен. Два са получените
Коментари Харесай

Дъжд и градушка в Шумен

Няма сигнали за бедстващи хора в Шумен. Два са получените сигнали за наводнения в къщи в града. Екипи на РСПБЗН- Шумен работят поетапно за премахване на сигналите. Това оповестиха от полицията в Шумен.

Над 50 сигнала за получени за паднали дървета в кв. Боян Българанов, в региона на МБАЛ- Шумен, за скъсани кабели, за паднали дървета върху коли, ламарини, непроходими и наводнени улици в целия град.

Преди минути е получен сигнал за скъсани жици в село Царев брод, селото е без ток сега. Проверяват се сигнали за закъсали коли в града.

Екипи на Районна работа Пожарна сигурност и отбрана на популацията - Шумен отработват получените сигнали. В РДПБЗН са получени известия за наводнени мази в жилища в града. Със заповед на кмета на Община Шумен на терен са дежурни екипи, които работят по почистването на пътните артерии и спомагат при разчистване на паднали дървета и клони.

Призоваваме водачите на коли да карат извънредно деликатно. Ако не е неотложно пътуването им да изчакат да се възстановява пътната конюнктура.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР