Няма шанс да се управлява с Продължаваме промяната“. Нито ние

...
Няма шанс да се управлява с Продължаваме промяната“. Нито ние
Коментари Харесай

Борисов: Няма шанс да се управлява с ПП, вариантът за кабинет е с третия мандат



„ Няма късмет да се ръководи с „ Продължаваме промяната “. Нито ние го желаеме, нито те го желаят. Единственият вид е с третия мандат да вършим болшинства по основни тематики “. Това сподели през днешния ден някогашният министър председател и ръководител на ГЕРБ в свое изказване от централата на партията.

Борисов удостовери обявената по-рано през днешния ден от Росен Плевнелиев, че в границите на идната седмица ще има среща сред представители на неговата партия и „ Продължаваме промяната “. Лидерът на ГЕРБ уточни още, че той няма да взе участие. Стана ясно, че срещата ще е във вторник.

Борисов загатна още ролята на президента Румен Радев като медиатор при договарянията за сформиране на държавно управление и означи, че в случай че партиите не престават да не могат да сформират кабинет, може да се върви към президентска република. Според Борисов причина за това би била неспособността на партийните субекти да ръководят в изискванията на конституционно написания модел „ република с парламентарно ръководство “.
Председателят на партия ГЕРБ Бойко Борисов изрази вяра да се сформира постоянно държавно управление с третия мандат.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР