Няма сглобка, опозиционните партии дадоха време, за да се случи

...
Няма сглобка, опозиционните партии дадоха време, за да се случи
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Противно ми е политическото номадство

Няма сглобка, опозиционните партии дадоха време, с цел да се случи нещо вероятно. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов след вчерашния избор на заместник-председатели на Столичния общински съвет.

" Видяхме, че както в страната, по този начин и там, те не могат да се оправят, кметът не може да направи болшинство ", сподели той.

„ След седем избора - цялостен безпорядък. Подправени избори и безпорядък в София. Само преди няколко дни ми зададохте въпроса за какво бойкотираме този съвет. Както в страната, по този начин и там не могат да се оправят. Когато аз станах кмет нямах нито един мой консултант. Управлявах две години и по-късно ме избраха отново. Флашките са подправени.  Ще има избори за кмет, само че няма потребност от избори за общински съвет. Няма сглобка. Опозиционните партии в съвета дадоха едно време да се случи нещо. Но то не може да се случи с такива кметове и с внуците на Държавна сигурност. Общинският съвет няма да работи. Това са хора, които не могат. Няма кого да поддържаме. Вчера в случай че не беше минало това, през днешния ден щяхме да сме към този момент на избори. Време е за избори на кмет ”, съобщи Борисов.

" Не са ни давали комисии, ние сме си ги взели. Терзиев ли ще ми дава на мен, внучето на Държавна сигурност, която умъртви дядо ми ", скочи Борисов.

" Сега Асен Василев в Щатите не си приписва заслугите за бюджета и за законите, които приехме. Дали Румен Радев, министърът на енергетиката, не си приписва нуклеарните реактори и диверсификацията на нуклеарното гориво. Дали министърът на стопанската система не си приписва това, което направихме в защитата за бронетранспортьорите. И в случай че си приписват, дано знаят, че сме създали по този начин, че нашите евроатлантически сътрудници да знаят чии са заслугите ", съобщи Борисов.

" Противно ми е политическото номадство. Както и че депутати от Политическа партия гласоподават с " Възраждане ". С никого не сме съгласували поддръжката за избор на ръководител. За три месеца единствено слушаме, че някой им е отговорен ", добави Борисов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР