Няма сериозно пострадали от пътен инцидент, станал в района на

...
Няма сериозно пострадали от пътен инцидент, станал в района на
Коментари Харесай

Opel удари патрулка до Бояна в София

Няма съществено потърпевши от пътен случай, станал в региона на пътен възел „ Бояна “ в столицата, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Сигналът за пътния случай е подаден през днешния ден към 12.30 часа. По първични данни двама полицейски чиновници, които се придвижвали със длъжностен автомобил, спрели в крайната дясна лента в региона на пътен възел „ Бояна “.

Причината била подозрение за механически проблем в колата. В същото време оттова с висока скорост минал л.а Opel, с благоевградска регистрация, който блъснал полицейската кола. От удара тя се е преобърнала в канавката.

За благополучие от случая няма съществено потърпевши, чиновниците са били отвън автомобила. На място са пристигнали екипи на полицията, униформените са прегледани, няма данни за породени съществени травми, единият е откаран в болница за спомагателен обзор. Продължава огледът на място, както и изясняването на всички условия към случая. Шофьорът също е на мястото на случая, той ще бъде тестван за приложимост на алкохол и опиати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР