Няма сериозни разделения в БСП. Вече сме в предизборна реторика.

...
Няма сериозни разделения в БСП. Вече сме в предизборна реторика.
Коментари Харесай

Антон Кутев: Прокуратурата обвинява сините очи на Елена Йончева, че са крали

Няма съществени разделения в Българска социалистическа партия. Вече сме в предизборна изразителност. Нищо чудно парламентарните избори да изпреварят европейските. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Антон Кутев в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Дали Българска социалистическа партия има силите да предложи други възможности, на които хората да повярват - аз мисля, че може да се оправим с властта ", сподели още той.

"Знам, че в делото КТБ са забъркани милиарди, по какъв начин по този начин обаче след толкоз години взеха решение, че сините очи на Елена Йончева са крали. Тя е мощна, само че и беззащитна жена. Ключовите хора на прехода, които оцеляха са на независимост, прокуратурата не се занимава с тях ", счита Кутев.

"Защо прокуратурата не се занимава с убийствата на дамите в България или кражбата на коли. Всичко, което вършат ръководещите е писано в международната литература. Джордж Оруел го е измислил ", приключи зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР