Няма сериозен анализатор, който да твърди, че Украйна ще обърне

...
Няма сериозен анализатор, който да твърди, че Украйна ще обърне
Коментари Харесай

Няма анализатор, който да твърди, че Украйна ще победи: Боян Чуков

Няма сериозен анализатор, който да твърди, че Украйна ще обърне обстановката и ще  победи. Това съобщи пред БНР анализаторът Боян Чуков.

" На самата линия на прикосновение сред двете армии не се случва кой знае какво. Зад кулисите обаче вървят разнообразни процеси, които не са в интерес на Украйна. Експертната общественост в Съединени американски щати и Западна Европа не счита,че Украйна може да обърне обстановката. Повечето специалисти настояват, че Украйна към този момент на практика е изгубила войната. Те виждат в дейностите на Съединени американски щати, поради приближаващите избори, че се пробват да излязат от този спор, като го трансферират на европейците ".

Бихме могли да приказваме за някакъв небосвод, в който се обрисува краят на въоръжения спор, едвам когато имаме по-ясна развръзка на бойното поле, уточни още анализаторът.

Той разяснява и срещата в Джеда.

" Украйна е инструмент, не е индивид на тази среща. Съединени американски щати имаха за задача да покажат, че целият свят се обеднява.

Около тази намира се подвигна заплашителен звук, а там равнището беше ниско. Това беше една среща на шерпите.

Оказа се, че никой не преглежда мирния проект на Зеленски. Самият хазаин – Саудитска Арабия, предложи собствен проект. Африканските страни също имат собствен проект. На процедура няма заключителен документ "

Боян Чуков насочи взор и към протичащото се в Западна Африка.

" Африканските публицисти виждат в тези събития антинеоколониални революции, т.е. освобождение на тези страни от неоколониалния терор. Те са най-вече във френската зона. Благополучието на Франция  се дължи на това, че тя грубо експлоатира тези нации. Нигер не е най-големият производител на уран, само че Франция си беше заплюла тази страна и я експлоатираше по всички правила на модерния неоколониализъм ".

Чуков счита,че ролята на " Вагнер " на африканския континент е хиперболизирана.

" Руското знаме в Нигер е знак на смяната, не че някой от тези хора чака Путин да отиде и да реши въпроса ".  

Американците сега унищожават стопански Европа, означи той различен щрих, който вижда в интернационалната картина.  

Управляващите у нас желаят да обяснят, че в случай че ги няма, България няма да влезе в Шенген, означи още той.

От щемпел излезе и новата книга на Боян Чуков - " Матрицата 2 ".   В нея той преглежда основните  вътрешно и външнополитически събития.

" Тя е продължение на книгата " Матрицата от вътрешната страна ". Опитвам се да вляза в един неприсъствен диалог с читателя по отношение на интерпретацията на протичащото се на интернационалната сцена. Позволил съм си да върша и прогнози ".

Не се вживявам в ролята на камертон на истината, означи още Чуков.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР