Няма сън – това е заглавието на новата песен на

...
Няма сън – това е заглавието на новата песен на
Коментари Харесай

Румънеца и Енчев се завръщат с летен хит

" Няма сън " – това е заглавието на новата ария на пионерите на българския хип-хоп Румънеца и Енчев. След дълга креативна пауза колоритните реализатори на шлагери като " Пипни ме тук ", " Шатрата ", " Моята жена " и още доста, се завръщат на музикалната сцена със мощен и шеговит план, който е зареден с капацитет да се трансформира в химн на лято 2023.

" Нямаше по какъв начин да се завърнем през зимата. Лятото е нашият сезон. Всеки желае да се излежава нехайно под палмите с коктейл в ръка и в компанията на красиви дами, а нощите да са безкрайни. ”, споделя Румънеца. " Лятото било измислено, с цел да могат Румънеца и Енчев да вършат музика ”, добавя в типичния за дуото жанр Енчев.

По продукцията на мелодичното рeгeтон парче работят самите актьори и китаристът Вотифоен, който добавя звученето на " Няма сън " с красиви китарни рифове.

  " Няма сън " има и музикално видео, снимано на две местоположения – на бургаския плаж и по време на фестивала " Remotion ”.

В момента Румънеца и Енчев приготвят излизането си на сцената на най-мащабния хип-хоп фест – " Егаси Феста ", който ще се организира в Бургас на 25 август.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР