Няма съмнение - поетът, инфлуенсър и тв водещ Георги Блажев

...
Няма съмнение - поетът, инфлуенсър и тв водещ Георги Блажев
Коментари Харесай

Най-желаният ерген: Георги Блажев за онлайн запознанствата, голите снимки и моногамията

Няма подозрение - поетът, инфлуенсър и тв водещ Георги Блажев е един от най-желаните ергени в страната. Но същински огромният интерес от страна на нежния пол към него се появил, когато станал част от така наречен " панелисти " в " На Кафе ". 

Виж още: 3 години дружно: Златка и Благой честват по сантиментален метод! Моделката и с забавен намек 

Това показа Блажев в Podcast7, където обаче посочи, че е много " селективен ". Георги Блажев разкри, че много дами му пишат, само че едвам два пъти е получавал " снимков материал " - селфита на голи дами. Един-два пъти пък е имал и откровени молби за секс.

Виж още: Мари Константин за втория конфликт с Коронавирус: Кои са новите признаци и за какво не се е ваксинирала 

Опитът на Блажев обаче е еднопосочен - най-лесният метод да заявиш интерес към някого, е като му реагираш на стори. Или най-малко това е при него. 

Виж още: Краят пристигна бързо: EVA разгласи, че е single по гръмък метод, изтри фотоси с някогашния

Именно по този начин последните 3-4 връзки на Блажев са с дами, с които си е писал в Instagram. Пишещият инфлуенсър разкри, че приема обществената мрежа като главен канал за връзка и признава - красивите и свествите дами всеобщо са заети, а с цел да реши дали желае да излезе на среща с една жена, би трябвало да си пишат най-малко няколко дни, с цел да види метода, по който се показва тя. 

Но Блажев и припомня: той е разведен, без гадже към моменат, а постоянно му пишат с молба за препоръки в житейски обстановки и в частност връзки. " Питайте ме за по-несериозни неща ", моли той.

Какво още показа за изневерите, упованията на другите и тръпката в любовта, виж във видеото нагоре!

Изображение: https://www.instagram.com/georgi_blazhev/
Vbox7

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР