Няма съмнение - Ивана беше един от най-ярките състезатели в

...
Няма съмнение - Ивана беше един от най-ярките състезатели в
Коментари Харесай

Ивана от "Игри на волята" с послание към момичетата! Какво предстои на инфлуенсърката след шоуто

Няма подозрение - Ивана беше един от най-ярките състезатели в " Игри на волята ". И това съобщи още във визитката си. Признава, че влиза в шоуто поради славата, само че и с цел да потвърди на хората, че не би трябвало да съдят по външния тип, а рамките, които сами си слагат, ги лимитират.

Е, Ивана не съумя да продължи напред поради здравословен проблем, само че през днешния ден към този момент е здрава и уверена - очевидно по този начин е трябвало да стане! Явно Господ я е предпазил от нещо неприятно. Просто тъй като умее да вижда по нещо хубаво във всичко неприятно в живота. С Ивана разговаряхме за персоналните борби, другарството и игрите на ориста!

Със сигурност не си си представяла, че ще напуснеш шоуто по подобен метод, само че ти удовлетворена ли си от представянето си в " Игри на волята "?

Да, удовлетворена съм. Мисията, с която отидох там, е изпълнена. Исках българската публика да ме опознае. Напускането ми беше необичайно, извънредно и ненадейно. Аз имам вяра, че Бог от време на време взима, с цел да даде нещо по-нататък. Тоест Той е прекратил присъединяване ми в „ Игри на волята “, с цел да ми даде в бъдеще освен това. Аз имам вяра в тази причинност, тъй като съм я следила в живота си. Винаги, когато съм си мислила, че нещо е трябвало да се случи по избран метод, по-късно всичко се обърква… Господ взима, само че и дава!

Виж още: Боби Лазаров от " Игри на волята " с чернодробна рецесия, само че продължава стремително в играта 

Какво искаш да е посланието, което да оставиш на феновете с представянето си - освен на арената в борбите, а и в отношението с хората?

Посланието ми е, че не може в 21 век хората да са толкоз лимитирани. Не може да се лепят етикети на човек, който не познават. Хората би трябвало да бъдат малко по-широкоскроени и да не си поставят сами рамки.

След като напусна " Игри на волята " кой остава твоят любимец за финала?

Естествено, че любимецът ми за финалите ще е някой от Жътварите. Аз им го пожелах – най-малко трима да са на край! Те са ми най-близки, най-вече време съм прекарвала с тях, а за околните си естествено искаш най-хубавото. Така че, жътвари, напред!

Преди да си тръгне Сюзън от шоуто, бяхте упреквани, че с нея и Вайс сте заформили коалиция. Сега, отвън шоуто, поддържате ли връзки с нея или него?

За никого не е загадка, че в шоуто бях най-близка със Сюзън и с Вайс. И след шоуто е по този начин – поддържаме връзка си, виждаме се. С Вайс дори упражняваме. Също и с Джери станахме близки  много. 

Смяташ ли, че шоуто може да роди същински другарства?

Смятам, че шоуто може да даде евентуални другари. Защото ние сме в една изкуствена конюнктура и няма по какъв начин да прецениш дали един човек ти е другар в една игра. Той е там, с цел да играе. И ти също. Срещнах хора, които с времето ще се потвърдят и може да бъдат мои другари. 

В Instagram постоянно коментираш събитията в " Игри на волята ", както и своето показване. Има ли нещо, за което съжаляваш или с което си изключително горда?

Няма нищо, за което да скърбя. Дори в живота ми не мога да се сетя за такова нещо, а пък в „ Игри на волята “ – парадокс! Горда съм с това, че съумях да взема жълтиците в борбата против Влади, тъй като те ми бяха доста нужни. А и да покажа на цялото племе и на всички фенове, че аз не съм слаб състезател и го потвърдих. И то не един път, а най-малко три пъти. 

Виж още: Симона след " Игри на волята ": Кои са огромните разочарования и поучения след шоуто? И какво ѝ следва?

Във визитката си в " Игри на волята " съобщи, че имаш огромни упования от мъжа до себе си, както и, че знаеш, че доста хора ще те нарекат меркантилна. Смяташ ли, че с представянето си в шоуто промени мнението на хората за теб?

Съдейки по обществените мрежи и известията, които ми пишат хората, на някаква част съм трансформирала мнението. Другата част не съумя да вникне в моята същина. Това са лимитирани хора, чието мнение не е значимо за мен. Няма по какъв начин всички хора да ме харесват.

 

Смяташ ли, че животът в Русия и славата, която си придобила там, те е направила такава жена - взискателна, с ясни цели, които заявяваш обществено?

Определено! Много се веселя, че пътят ми е минал през Русия. Ако бях останала в България, евентуално щях да съм изцяло друг човек. Нямаше да се срещна с тези компликации, през които прекосих там. Щях да съм с майка ми, която да ме поддържа. Нямаше да съм сама и да мога да се оправям сама. Определено и предаването, в което бях там, ме ошлайфа много! След него излязох много изменена и с разнообразни визии за живота. 

Мога да съветвам младите дами: Дори и да не заминавате в чужбина, просто се отделете от фамилиите си, с цел да можете да пораснете! 

Виж още: Каква би трябвало да е дамата до Александър от " Игри на волята "? И за какво забива по 800 пирона дневно?

А има ли мъж в твоя живот, който е покрил тези условия?

Да, имало е мъже, които са покривали тези условия. Но евентуално заради разнообразни условия не са ме устройвали и надлежно сме се разделяли. 

Разкажи ни малко повече за живота ти в Русия и пътя към риалити сериала, който те е направил известна там.

Заминах на 18 година за Русия, безусловно сама. Учих в град Москва. На втората си година там попаднах в предаването там, „ Дом 2 “. Половин година снимахме предаването. Около 60 млн. фенове гледаха предаването. След като излязох от шоуто, животът ми не беше същият. Популярността си сподели думата. Попаднах в други среди, с доста известни хора в цяла Русия. Това ми промени много средата и равнището на живот. 

Виж още: След " Игри на волята ": Защо Станимира е разочарована от Ники и кои са приятелите ѝ в шоуто?

Често в твоя Instagram профила общуваш с почитателите ти на съветски. Някъде е твоят път в този момент? По-скоро към Русия или по-скоро към България? Какво ти следва оттук нататък?

Общувам на съветски, тъй като доста огромна част от почитателите ми са руснаци. Моят път в този момент е в България. Според мен Господ ми даде знак, че би трябвало да остана тук. Преди, колкото и да съм желала да се върна в България, все не ми се получаваше. А в този момент, дали поради този ковид, или поради нещо друго, стана по този начин, че аз не мога да си потегли от България. Господ ми дава опция да се развъртвам в България и по тази причина към този момент оставам тук. Със сигурност обаче ще продължа да изучавам, може би отдалечено, в Москва. След това и ще запиша там магистратура.

Изображение: https://www.instagram.com/ivana_dilova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР