Няма съмнение, че Христо Стоичков е една от най-големите звезди

...
Няма съмнение, че Христо Стоичков е една от най-големите звезди
Коментари Харесай

Бекъм посрещна Стоичков с фланелка в "Интер"

Няма подозрение, че Христо Стоичков е една от най-големите звезди на международния футбол! Носителят на Златната топка за 1994 година на всички места е одобряван с отворени прегръдки и овации.

Наскоро той гостува на новия футболен клуб в Маями, Съединени американски щати - " Интер " и беше посрещнат персонално от притежателите. А те не са кои да е! Отборът е учреден от някогашния капитан на Англия и " Манчестър Юнайтед " Дейвид Бекъм и предприемачът Хорхе Мас.
View this post on Instagram

Двамата с усмивки посрещнаха Камата и му подариха фланелка с неговото има и емблематичния номер 8.

В обществените мрежи Стоичков се похвали с придобивката си. " Благодаря за поканата и за тениската. Пожелавам всичко положително на клуба и на притежателите Дейвид Бекъм и Хорхе Мас ", написа Камата.

Бекъм основа " Интер " Маями през 2019 година, а през март 2020 година изигра първия си мач. В момента тимът е на 10-то място в Източната конференция, като има единствено 1 победа от 5 мача.

Самият Стоичков също се подвизаваше във футболното състезание на Съединени американски щати по време на дейната си спортна кариера. Той игра в " Чикаго Файър " в интервала 2000-2002 година, а по-късно за малко в " Ди Си Юнайтед ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР