Няма съмнение, че екранизацията на геймърската класика The Last of

...
Няма съмнение, че екранизацията на геймърската класика The Last of
Коментари Харесай

Ако The Last of Us ти харесва: Топ 5 филма, които да гледаш, докато чакаш новия епизод

Няма подозрение, че екранизацията на геймърската класика The Last of Us изненада прелестно всички - и геймъри, и почитателите на сериалите като цяло. Сериалът бие всевъзможни върхове, а чувството за химера сигурно е заразно... съвсем колкото гъбата от сериала! 

Ако ви е допаднала концепцията на The Last of Us, предлагаме ви още някои филми и сериали, които да гледате, до момента в който чакате новия епизод!

1 The Walking Dead

Е, нямаше по какъв начин да не стартираме с него! Сериалът е същинска класика, която въпреки и да се разводни малко, има много мощни начални сезони! Историята е относително сходна - зомби апокалипсис, оживели, които се борят с новия ред, както и доста морални алтернативи.

Виж още: Това ли беше най-хубавият епизод въобще? Шедьовърът на The Last of Us, който ще му донесе Еми 

2 A Quiet Place

Или, както се превежда на български, " Нито тон " демонстрира историята на едно семейство, което е насила да живее в тишината, тъй като на Земята са се заселили слепи извънземни, които атакуват всичко живо, което издава някакъв тон. Постапокалиптичен свят, нов ред и семейство, което просто желае да оцелее - същински The Last of Us вайб!

3 28 Days Later

В " 28 дни по-късно " основният воин се пробужда от кома в лондонска болница, с цел да открие, че английската столица е превърната в пустота. Причината? Активисти пускат на независимост шимпанзе, инфектирано с нов тип чума. Оцелелите във кино лентата обаче са по-опасни, в сравнение с си мислите!

4 Чернобил

Няма по какъв начин чувството от The Last of Us да не бъде доста сходно с това от " Чернобил ". Все отново продуцентът е еднакъв! Въпреки че сериалът пресъздава действителни събития, чувството е като в постапокалиптичен свят, какъвто се трансформира живота за милиони хора в цяла Европа.

Виж още: Критиците за новия албум на Сам Смит: Изследване на по-широката нетипична полова идентичност 

5 Z Nation

Историята е сходна на тази в The Last of Us - група оживели би трябвало да прекосят Щатите, с цел да открият лек против зомби апокалипсис. Този, който пази лекарството, е хибрит - вещо приблизително сред човек и зомби. Казва се Мърфи и несъмнено не е надъхан другарски!

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР