Няма съмнение, че една от родните инфлуенсърки с най-остър език

...
Няма съмнение, че една от родните инфлуенсърки с най-остър език
Коментари Харесай

Звезда от "София Ден и нощ" иронизира Алекс Петканова? Теди Цветкова си "ламинира мозъка"

Няма подозрение, че една от родните инфлуенсърки с най-остър език е звездата от " София Ден и Нощ " Теди Цветкова. Наскоро тя иронизира всички инстаграмърки, които си пускат въпроси на стори, с цел да събират похвали, които след това да споделят.

Виж още: Пиленцата от Монако - разграничени за Никулден! Нина с равносметка за миналата първокласна година 

Е, Теди Цветкова още веднъж иронизира инстаграмърка, като този път на мушка е не какъв да е, а Александра Петканова и последната процедура, която тя си направи - ламинирането на веждите. С това Петканова се похвали в края на предишния месец. " Много ме радва резултатът, тъй като постоянно съм желала да имам огромни и гъсти вежди, само че уви! Ето в този момент имам опция да се видя с такива ", написа тогава тя. 

Преди часове Теди Цветкова се пошегува в стори много ловко с процедурата на Петканова. " Правя това видео, с цел да ви кажа, че през днешния ден си ламинирах... мозъка ", сподели тя. 

Виж още: Стратимир след " Игри на волята ": Луди празненства с мацки и в компанията на известни звезди 

Шегите за ламинирания мозък се появиха още под обявата на Петканова. Причината за това бе, че това е следващата намеса за моделката, откакто през есента тя и брачният партньор ѝ, Даниел Петканов, се подложиха на ринопластика и към този момент са с нови носове. Но, както и тогава написахме, апетитът идва с храненето, а очевидно това важи с цялостна мощ и за козметичните интервенции. 

Изображение: https://www.instagram.com/teddy_tsvetkova/
https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР