Няма съмнение, че една от най-атрактивните дами в Ергенът, Виктория

...
Няма съмнение, че една от най-атрактивните дами в Ергенът, Виктория
Коментари Харесай

Поредна диня под мишницата на Виктория Капитонова! Рускинята се похвали с нова инициатива

Няма подозрение, че една от най-атрактивните дами в " Ергенът ", Виктория Капитонова, е и измежду най-актуалните инфлуенсъри сега. Тя просто знае по какъв начин са случват нещата в тази сфера, а и поставя съществени старания за всичко. 

Но Капитонова очевидно не знае що е то отмора, тъй като в Instagram се похвали с нова самодейност - стартира да учи испански език. " Реших да се завърна към ученето на испански ", показа тя на стори в Instagram.

Виж още: Гери-Никол проговори за враждата с Дара и Тита! Ето каква е истината за връзките им 

И в действителност става въпрос за завръщане, защото рускинята, става известно, е учила езика в университета, а по-късно е била и на курс. " След последния курс имах доста положителни резултати, само че не продължих и много забравих ", откровена е тя пред почитателите си.

Виж още: Простиха си? След обидите за бюста, Мани и Паулина се помириха 

Този път обаче Виктория няма да се записва на кусове, а ще учи посредством най-популярното приложение за учене на непознати езици. Така испанският ще бъде четвъртият език, който приказва след съветския, британския и българския. 

Има ли действителна потребност Капитонова да учи испански? Не! Просто тя е решила, че желае да знае още един език, а испанският ѝ се сторил най-лесен.

Виж още: Още една бизнесдама: Александра от " Ергенът " се похвали с ново начинание 

Иначе и Капитонова бе измежду участничките в " Ергенът ", които останаха много разочаровани от обстоятелството, че шоуто в четвъртък бе прекратено от изключителните вести, свързани с ареста на някогашния министър председател. Е, най-малко е имала повече време за испански. 

Изображение: https://www.instagram.com/victoriakapitonova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР