Няма съмнение, че Доналд Тръмп 2.0 би представлявал още по-голяма

...
Няма съмнение, че Доналд Тръмп 2.0 би представлявал още по-голяма
Коментари Харесай

Американците няма да бъдат ужасени да отхвърлят Тръмп

Няма подозрение, че Доналд Тръмп 2.0 би представлявал още по-голяма опасност за демокрацията в Съединени американски щати, в сравнение с предходния път. И въпреки всичко отправянето на едно и също предизвестие към американците още веднъж и още веднъж няма стремежи резултат. Има учредения да се счита, че в никакъв случай няма да стане. Ако някой откаже да яде спанака си, не е добре да крещи още по-силно какъв брой е здравословен.

Проблемът на Демократическата партия е по-дълбок от връзките. Тръмп загуби през 2020 година основно заради неприятното си отношение към пандемията. Би било хубаво да се мисли, че гласоподавателите на Съединени американски щати са избрали Джо Байдън, тъй като желаят да възстановят конституционните правила на Съединени американски щати. Несъмнено някои го направиха. Но не задоволително, с цел да изясни провалянето на Тръмп - най-малко не съгласно екзитполовете.

Би било също по този начин добре да имаме вяра, че щурмуването на Капитолийския рид на 6 януари 2021 година и отводът на Тръмп да одобри успеха на Байдън ще се отразят мощно на съзнанието на гласоподавателите през идната година. Уви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР