Няма съмнение, че Александра Дадарио е една от най-сексапилните жени

...
Няма съмнение, че Александра Дадарио е една от най-сексапилните жени
Коментари Харесай

Голого селфи на Александра Дадарио

Няма подозрение, че Александра Дадарио е една от най-сексапилните дами в Холивуд. Тя има милиони фенове, които сигурно не са пленени само от надарените й осъществявания в " Белият лотос " или пък " Спасители на плажа ", само че и от метода, по който наподобява.
 Mayfair Witches, Александра Дадарио и първи филмов откъс на екранизацията по романа на Ан Райс
Колко секси е Александра Дадарио в новата си роля

Какво да чакаме от сериала Mayfair Witches

Преди броени дни 37-годишната Александра Дадарио притегли доста внимание към себе си. И то единствено с една единствена фотография. В своя Instagram красивата актриса показа селфи, само че не какво да е, а такова, на което е чисто гола. Дадарио напълно интелигентно е покрила всички интимни елементи с краката си, които е кръстосала пред тялото си, само че все пак не може да се отхвърли, че фотографията е много предизвикателна.

Красавицата показа още две фотоси на заснежени планини. Естествено обявата ѝ беше оценена от почитателите на актрисата уместно, които споделиха мислите си за външния ѝ тип. " Ти си толкоз красива ", написа един почитател, а различен означи, че няма друга известна персона в света, която да предизвика интереса на почитателите си повече от нея.

Когато Александра не разгласява епични фотоси, които оказват огромно въздействие в обществените мрежи, тя работи интензивно върху сполучливата си актьорска кариера. Последната й роля беше на Роуън Филдинг в телевизионния сериал Mayfair Witches. Сериалът следва неврохирург, която открива, че е правоприемник на семейство вещици и би трябвало да се оправи със злокобно наличие, което я преследва. В него вземат участие още Хари Хамлин, Джак Хюстън, Тонгаи Чириса и Бет Грант.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР