Няма разцепление в коалицията, но това, което сме обещали е,

...
Няма разцепление в коалицията, но това, което сме обещали е,
Коментари Харесай

Кирил Петков за избора на шеф на БНБ: Най-вероятно днес кандидатурата няма да бъде подкрепена

Няма разединение в обединението, само че това, което сме дали обещание е, че ще работим кардинално. Тази мантра непоклатимост непременно, не е там. При нас е непоклатимост, когато съблюдаваме правилата които сме дали обещание ". Това сподели по време на визитата си в в комплекса „ Мини Марица-изток “ в Раднево министър-председателят Кирил Петков. Той организира срещи с миньори, с представители на синдикални организации и се срещна на място с индустриалния развой.

„ Това, което дадох обещание на пътните строители, през вчерашния ден го поддържаха 3 от 4 партии. Това значи 655 млн. да се платят незабавно, а други 50 % да се преведат след инспекция и глоба на Народното събрание. Това, което се случи през вчерашния ден е, че това не беше гласувано. Призовах това предложение през днешния ден да се вкара на ново. Надявам се всички политически партии, които гласоподаваха „ против”, да премислят и да имаме късмет още един път да гласуваме това предложение”, добави още министър председателят.

Кирил Петков разяснява избора на началник на Българска народна банка: „ За нас не беше добра стъпка, когато нямаме обединяване към една персона, да протича гласоподаване. По-разумно беше всеки да даде крачка обратно. Не бързаме за на никое място. Най-вероятно през днешния ден кандидатурата няма да бъде подкрепена. “
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/359249092808978
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР