Няма разговор за оттегляне на от листата ни за народни

...
Няма разговор за оттегляне на от листата ни за народни
Коментари Харесай

Кандидатурата на Мангъров няма да бъде оттеглена от листата на АБВ

Няма диалог за отдръпване на от листата ни за народни представители на АБВ. Това съобщи водачът на партията пред публицисти във връзка изразените запаси от президента. 
" Резервите на президента Първанов са негови запаси. Нямаме процедура да съгласуваме кандидатури. Честната позиция е да разгласяваме кандидатури ", сподели Петков, безапелационен, че разликите с Първанов няма да доведат до отдръпване на номинацията на. Петков означи, че по стратегическите политически въпроси, като злополуката на България при държавното управление на Борисов, злополуката в енергетиката и връзките ни със Северна Македония, с Първанов нямат разминавания в позициите.
 АБВ ще се явяват независимо на изборите, без Румен Петков в листите АБВ ще се явяват независимо на изборите, без Румен Петков в листите
АБВ имат намерение да явят независимо на идните парламентарни избори и в листите им няма да бъде включен ръководителя на партият...
Оценките на за Националния действен щаб (НОЩ) и работата на държавното управление, свързани с рецесията – те са пагубни, акцентира Петков. " - предходната година в Българи са умряли 15 000 души повече, от които 7 600 нямат досег с ковид ", уточни той и разяснява: " Това значи че са умряли от хаоса, породен от държавното управление, от налаганите от екрана съмнение към здравната система и страх… Тези които измряха по стъпалата на лечебните заведения умряха тъй като имаме изблик на некадърие ".
НОЩ е неуспех, безапелационен е Румен Петков и уточни, че НОЩ няма едно документално предложение до нито една институция, няма разбор на обстановката. По думите му НОЩ са тайфа безбъдници, които в случай че бъдат оставени да се потвърждават настрана от крилото на шайката негодници в държавното управление, ще умрат от апетит.
" Питам военачалник майор, професор, лекар, общоприет шеф на…, ръководител на… ходил ли е на ресторант през последните 5 месеца ", добави Петков и настоя за отговор. " Питам, физиономиста, продължи той - ходил ли е на ресторант през последните 5 месеца и Ангел Кунчев ходил ли е на ресторант през последните 5 месеца. Аз не съм. Нека излязат и да кажат, че и те не са. Който от тях каже, че не е ходил, лъже ", съобщи Петков и вметна: " Не желая да запитвам ходили ли са с Владислав Горанов или без Владислав Горанов - компанията им не ме интересува ". 
Кое е скандалното на Мангъров, изрази неразбиране още Петков. " Не мисля, че когато човек аргументира обществено професионално свои оценки за избрани дейности и бездействия, това го прави абсурден. Скандално е мълчанието за решението на Софийска градска прокуратура, само че не споделям, че това са скандални хора ", сподели Петков, припомняйки спряното следствие за шкафчето и записите от спалнята на премиера.
Лидерът на АБВ направи и паралел - с НОЩ: " Вулгарно е, дебелашки вулгарно е да излезеш на Цветница и да обявиш, че на Великден ще търсим 200 хиляди чували за трупове, само че явно като излезеш и насаждаш подобен боязън, е първа стъпка към министерския пост – това е скандалното – да насаждаш боязън ".
 Атанас Мангъров е номиниран за кандидат-депутат от АБВ Атанас Мангъров е номиниран за кандидат-депутат от АБВ
Доц. Атанас Мангъров е номиниран да претендент народен представител от АБВ, заяви водачът на АБВ Румен Петков, представяйки пред публицисти номинации...
Мангъров професионално и аргументирано пази позиция, която е поредна и изговорена пред обществото и по тази причина до през вчерашния ден той има 5 номинации в нашите структури, посочи Петков и акцентира: " Същото не може да каже за себе си Мутафчийски ".
Кога Мутафчийски е прав, попита Петков – когато споделя, че " коронавирусът е зараза, която по нищо не се разграничава от останалите остри респираторни болести и че надалеч по-опасен е грип вид „ В “ или когато изяснява, че е пингвин, който е скочи и кани другите да скочат след него и когато ни предизвестява, че би трябвало всички да се имунизираме през днешния ден и незабавно и по-късно ни осведомява, че в действителност една от имунизациите би трябвало да бъде избягвана от хората над 55 годишна възраст, от хората до 18-годишна възраст и от бременните дами ". Много е значимо, акцентира Петков - това му изказване да бъде чуто и да е ясно, че държавното управление е заръчало 4.5 млн. ваксини от вид, който е неупотребим за повече от 25-26% от българските жители. " Защото на тази госпожа със звучната тракийска фамилия Майдел, майка й е общоприет представителна на тази ваксина или с кой мотив ", продължи с въпросите Петков.
Той настоя: " Да излязат тази тайфа от държавното управление, която пилее нашите пари със зоологически възторг и без да й търсят всякаква отговорност и да кажат кой е аргументът да поръчат ваксина, за която Мутафчийски предизвестява, че не става за повече от 26 – 27% от българското население ".
В какво е бил променчив доцент Мангъров, недоумява Петков. " Не смятам, че когато човек има доблестта и съзнанието поредно да си пази позицията това е укоримо ", сподели той и още веднъж направи паралел с НОЩ: " Тези жестоки видове, които ни плашеха по какъв начин ще мрем, по какъв начин ще ни мъкнат в найлонови чували, по какъв начин няма да стигнат чувалите, какъв брой хладилни шкафа има в тая и в оная морга… тези ли са приличните хора ". Румен Петков показа, че от от всички тях приема с наслада единствено " физиономиста ", визирайки проф. Тодор Кантарджиев и изрази страдание какво е изгубил Народния спектакъл в негово лице.
" Нашият НОЩ няма един мотив оставен след себе си; здравното министерство не може да изясни за какво е затворил кафенетата; този безпорядък и тази поредност – на обед с маски, вечер без маски.. затварянето на парковете, затварянето на планините и ще сядаме през скамейка в парка…, заизрежда още черни точки за НОЩ Петков.
 Доц. Мангъров: Мнението на Първанов е комплимент за мен Доц. Мангъров: Мнението на Първанов е комплимент за мен
Мнението на президента Първанов си е негово и аз го одобрявам като комплимент. Бих бил неприятно сюрпризиран, в случай че той имаше позитивно мне...
" Някой има ли подозрения, че ограниченията при нас не са въпрос на съществени корупционни практики ", добави водачът на АБВ и уточни: " Всички настояват, че дребните деца не са измежду преносителите, само че учебните заведения държавното управление ги затваряше с огромна лекота; отваряхме едни магазини, само че други оставяхме и в тях хората бяха като на селски общ брой преди 1989 година един върху различен, като това не смути никого ". По думите му " да затвориш едни магазини, с цел да отвориш необятно други, резултатът е шкафчето, няма различен резултат ". 
Автор: Ива Иванова
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР