Няма пряка заплаха за националната ни сигурност, всяко противоположно мнение

...
Няма пряка заплаха за националната ни сигурност, всяко противоположно мнение
Коментари Харесай

Атанас Михнев, ПП: Няма пряка заплаха за националната ни сигурност

" Няма директна опасност за националната ни сигурност, всяко противоположно мнение е всяване на суматоха. Работим координирано с всички институции за националната ни сигурност, с цел да сме подготвени за всяка обстановка ", увери в студиото на " Денят стартира " Атанас Михнев, народен представител от " Продължаваме промяната ".

" Ние почитаме мнението на опозицията. Още преди 3 седмици имахме чуване на службите, на основата на което се взеха решения, министър председателят и Министерски съвет привикваха Съвета по сигурността, събра се КСНС. Подготвени сме и работим да бъдем готови в изменящи се условия ", сподели Михнев.

И добави, че положението на армията е дълга тематика, изключително в подтекста на война.

" В последните години не са правени вложения, не са вземани институционални и стратегически решения. Сега би трябвало да усъвършенстваме процесите, по тази причина бюджетът е значим ", акцентира Атанас Михнев.

Той увери, че позицията ни е единна, що се отнася до поддръжката за украинците и за нашите сънародници в Украйна. Освен това има сюжет и проект за деяние. А институциите работят чудесно с нашите консулства.

" Имаме задоволително безапелационна обща позиция освен на равнище Народно събрание, където ръководещото коалиция изчете декларацията, по-късно се одобри и декларацията на цялото Народно заседание, имаме цветен парламент, обикновено е договарянията да лишават време. Но Народното събрание е в единство с държавното управление и Министерство на външните работи ", безапелационен е Михнев.

" Посланието е единно и ясно. Дискусията в Брюксел продължи дълго, само че това е най-големият пакет от наказания, налаган от Европа ", акцентира депутатът.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР