Няма пряка заплаха за българската национална сигурност“, заяви съпредседателят на

...
Няма пряка заплаха за българската национална сигурност“, заяви съпредседателят на
Коментари Харесай

Атанасов след председателския съвет: Няма пряка заплаха за националната сигурност

„ Няма директна опасност за българската национална сигурност “, съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ /ДБ/ и водач на ДСБ Атанас Атанасов след предсеателския съвет. Той съобщи, че съгласно него „ по този метод да се работи е контрапродуктивно “ .

„ Трябва да се загърбят персоналните пристрастия и връзки, тъй като поставете се в ситуацията на шефовете на службите. Снощи при президента са разказвали нещо, което през днешния ден пристигнаха да го опишат в Народното събрание при изискване, че има легален формат за това “, уточни Атанасов. Според него президентът трябваше да свика КСНС , където да бъдат показани всички политически партии от Народното събрание и там да се обсъдят задълбочено всички гледни точки. Той акцентира:

„ И най-важното, което е, да се изиска от службите да показват проект, по какъв метод би трябвало да се обезвреждат рисковете за националната сигурност. “

„ Единственото нещо, което през днешния ден ме впечатли от представителите на службите и много ме озадачи, представителят на цивилното разузнаване съобщи, че съгласно информацията, с която разполага службата, нямало никаква връзка сред войната в Украйна и това, което става в Близкия Изток, което е парадокс за мен и не мога да си го обясня “, добави депутатът. Във връзка с изявлението на Тошко Йорданов от „ ИТН “ /ИТ/, че по време на съвещанието е нарушен протокола , Атанасов посочи:

„ Нямам визия, не давам отговор за протокола. Не видях някой да вади телефони. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР