“Няма протегната ръка от ГЕРБ и ДПС за нас”, обяви

...
“Няма протегната ръка от ГЕРБ и ДПС за нас”, обяви
Коментари Харесай

Няма да подам ръка на ГЕРБ и ДПС: Петков

“Няма протегната ръка от ГЕРБ и Движение за права и свободи за нас”, разгласи министър председателят Кирил Петков, който участва на срещата на бизнеса с държавното управление, която се провежда от Капитал.

„ Няма по какъв начин да кажем, че им прощаваме за всички милиарди, които са откраднали. Няма по какъв начин да сменим обединението и няма да съм аз министър председателят, който ще подаде ръка на крадците на този "новоизбран страж или куче ". Лично аз с него договорка не мога да направя”, безапелационен бе той.

Опасенията за различия в обединението Петков изясни със старанието на Левицата да балансира сред благосклонностите на огромна част от гласоподавателите си към Русия и актуалната обстановка в Украйна.

"Истината е, че Българска социалистическа партия поддържаха ограниченията против Русия. Това е доста по-трудно за тях, тъй като там имаме от остарялото потомство имат вяра, че братската страна, без значение кой ръководи, е братска страна. Те разграничиха любовта към Русия, която споделят огромна част от техните гласоподаватели, от глобите поради войната. От друга страна има безпрекословна поддръжка за филантропичната помощ, вкарваме камиони с лекарства. Ние сме от страните, които поддържаме Украйна. Като ходя на срещата в Европейски Съюз не се тормозя какво ще ми каже съдружния сътрудник ", акцентира министър председателят.

„ Българска социалистическа партия въпреки всичко съумяха да запазят посоката на Европейски Съюз и НАТО”, заключи Петков.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР