Няма протегната ръка от ГЕРБ и ДПС за нас. Няма

...
Няма протегната ръка от ГЕРБ и ДПС за нас. Няма
Коментари Харесай

Кирил Петков: Взели сме завоя и трябва да го отстояваме

Няма протегната ръка от ГЕРБ и Движение за права и свободи за нас . Няма по какъв начин да кажем, че им прощаваме за всички милиарди, които са откраднали. Няма по какъв начин да сменим обединението и няма да съм аз министър председателят, който ще подаде ръка на крадците на този " новоизбран страж или куче ". Лично аз с него договорка не мога да направя.

Това съобщи министър председателят Кирил Петков по време на срещата на бизнеса с държавното управление , събитие, проведено от Капитал за XVI-ти път. С другари като Движение за права и свободи врагове не ми трябват, посочи Петков.

Той поздрави Българска социалистическа партия за водената политика в обединението . Българска социалистическа партия съумя да направи стъпка напред - да разграничи любовта към съветския народ от ограниченията за режима на Путин. Кирил Петков е удовлетворен от поддръжката на Българска социалистическа партия към държавното управление за оказване на филантропична помощ за Украйна. " Благодаря, че идеологията беше изместена от логиката ", акцентира Петков.

Четворната коалиция дава опция за спор и разговор, като няма терзание от актуалната форма на ръководство.

Петков увери още, че не са заменени целите в програмата на държавното управление . Няма да си приказваме за пуканки с европейския основен прокурор Лаура Кьовеши по време на визитата й у нас, а по какъв начин да създадем пропукване на сегашния модел, сподели министър председателят. На държавното управление са вързани ръцете, а този основен прокурор следи повече нас, в сравнение с за някое друго закононарушение. Имаме завладяни институции и това се случва основно поради прокуратурата. Ако там вдигнем похлупака, всичко ще се промени, тъй като ги е боязън. В момента не ги е боязън, тъй като си имат страж - Иван Гешев, заяде се Петков.

Според него всяка една система, която младото държавно управление е заварило, е продънена . Всички би трябвало да запретнем ръкави, настоя Петков. Ние се движим като лунноходи, като се опитваме да изградим структури и координации, които не съществуват сега.

Войната в Украйна

Хибридните офанзиви не са някакви миражи и не са нещо, за което се приказва единствено по Facebook, уточни Петков. Трябва да махнем хибридните офанзиви, само че те са страшни единствено, в случай че някои им се връзва. Този път няма да ни съборят, България няма да бъде на кръстопът. Ние сме взели завоя и би трябвало да го отстояваме , настоя министър председателят.

Той счита, че случилото се на 3 март може да е случайност, само че от " Възраждане " имали среща с Елеонора Митрофанова, предходните дни и срещата траяла два часа. За какво си говорили - за просвета, за Пушкин , запита Кирил Петков. " Целият екип, които бяхме дружно, не ни беше боязън и се качихме и поднесохме букетите на Шипка. Трябва да разграничим нашата обвързаност към Русия, която е обвързвана на база просвета, обучение, агитация с режима на Путин. Аз зтова желаех да падам на колене пред Шипка, тъй като съветски войни са си дали живота си за България ", акцентира министър председателят.

Енергийна и газовата рецесии са измерение на войната.

Според него Путин е имал тактика много по-рано . Едновременно с това структурата на пазара в Европа е такава, че най-високата цена предопределя общата цена в Европа. Когато се качи цената, тогава по системата на образуването на силата в Европа, автоматизирано качва цените на електрическата енергия, изясни Петков.

Нашето младо държавно управление попадна тъкмо в съвършената стихия , когато всички аспекти се случват по едно и също време. Лидерите на другите страни също ги е боязън какво техните гласоподаватели ще кажат, уточни Кирил Петков.

Той означи, че когато стопанската система ни е натегната на база стратегическо обмисляне от Русия , би трябвало да се каже какви ще бъдат полезностите ни. Единият вид е да наклоним глава и да се скрием в тревата, до момента в който премине бурята, а другият вид е да кажем, че ни е омръзнало България да не взема решение личната си орис, а Великите сили да ни вземат решение проблемите. Лично това министър председателят Кирил Петков доста го дразнело.

" Ние сме НАТО, ние сме в Европейски Съюз и това е различен вид мислене ", акцентира Петков.

От едната страна губим, в случай че сложим наказания, а въпреки това губим идентичността си, в случай че се принизим. Единият метод е да се извади калкулатора - рискът от това е толкоз, рискът от това е толкоз. Ако извадим българския калкулатор, то ние сме най-зависимата страна в Европа, посочи министър председателят, съгласно който в подобен момента би трябвало да замълчим. Едва когато се освободим от всички плюсове и минуси , тогава може да вземем вярно решение.

Кирил Петков е удовлетворен, че към този момент има конструкция за бежанците в България, обезпечени са йодни таблетки за всички, изработен е нов обзор върху вложенията в защитата. Досега са се купували техники, едвам мине една корупционна договорка. Системата на защитата е като точки на един лист, които в случай че не са свързани и стават лесна цел.

Войната ни даде опция да погледнем бързо и сериозно към нашата взаимозависимост от енергийни източници. Диверсификация в енергийните източници не е доктрина, а е процедура, уточни Кирил Петков.

Той увери, че интерконекторът с Гърция ще бъде завършен за 6 месеца.

Във връзка с презапасяването със зърно, Петков съобщи, че няма да разреши децата му и българските деца да ядат радиоактивен самун.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР