Няма проблем в бежанския център в Харманли и приток на

...
Няма проблем в бежанския център в Харманли и приток на
Коментари Харесай

Джамбазки провери бежанския център в Харманли, нямало нищо опасно

Няма проблем в бежанския център в Харманли и приток на незаконни мигранти там. Това признаха от Вътрешна македонска революционна организация, откакто заместник-председателят им Ангел Джамбазки и сътрудника му български народен представител Александър Сиди посетиха центъра.
В Харманли стана ясно, че управата на центъра се тормози от медиите, които не бяха позволени да съпроводят представителите на Вътрешна македонска революционна организация и да се уверят, че напрежение в общежитията няма . Според Джамбазки това " несъмнено е неприятна преценка и груба неточност на управлението ".
Вътрешна македонска революционна организация установи, че все още там проблем няма, само че и Джамбазки, и Сиди подчертаха, че партията желае преразглеждане на Дъблинското съглашение и няма да допусне нова вълна от мигранти в България. Според Джамбазки новата опасност е поток бежанци от Африка, което се подценявало все още от европейските институции. Във Фейсбук пък се появиха апели Джамбазки да разяснява по какъв начин по този начин тимът стана международен първенец по футбол с толкоз играчи от африкански генезис.
Джамбазки и Сиди отидоха и до ямболското село Шарково, поради митинга на животновъдите. Те откриха, че има пропуски в процедурите, които институциите е трябвало да проведат, оповестяват от Вътрешна македонска революционна организация, без да прецизират какви са пропуските.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР