Няма проблем между президент и премиер. Това стана ясно от

...
Няма проблем между президент и премиер. Това стана ясно от
Коментари Харесай

Радев се чуди как забива нож в гърба на Борисов

Няма проблем сред президент и министър председател. Това стана ясно от думите на президента Румен Радев пред БиТиВи.

Когато армията от безработни се доста всеки ден, не било редно да се занимават хората със ядосани пози. Аз в този театър няма да вземам участие, посочи Румен Радев. Премиерът трябвало да знае, че народът не е аудитория, от която се чакат овации. Властта се нуждаела от рецензия, когато Народното събрание не работи, по думите му. Мисля, че сме посочили единодушие, съобщи Румен Радев за връзките с Бойко Борисов. Вярвате ли, че тази рецесия би трябвало да я управляваме с суматоха, посочи президентът.

Кризата нямало да се реши с трупове, чийто облици се леят непрестанно от екрана към народа. Как тъкмо забивам нож в гърба, недоумява Радев за казаното от Борисов, че му забивал нож в гърба. Никога не съм споделил да падат рестриктивните мерки, акцентира той.

Към тази пандемия би трябвало да подходим с комплекс от нападателни ограничения, цитира президентът думите на шефа на СЗО.

Той е за гратис тестване на народа. Изпуснахме момента с безплатното тестване, съобщи Румен Радев. За тестването била и СЗО. Той регистрира, че кабинетът е взел навременни ограничения. Очаквайте детайлности!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР