Няма проблем да напусна веднага, ако това е ще помогне,

...
Няма проблем да напусна веднага, ако това е ще помогне,
Коментари Харесай

Валентич: Готов съм да напусна веднага, ако това ще помогне

" Няма проблем да напусна незабавно, в случай че това е ще помогне ", разгласи треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич, откакто отборът му загуби от Арда с 0:2 и остана без извоювана точка от началото на сезона.

" Не е елементарно да се оправиш в сходни обстановки, само че мисля, че през днешния ден играхме по-добре, в сравнение с в първите два турнирни мача. Те пристигнаха да ни отбележат гол посредством преход и в последна сметка го направиха. На моменти нямахме и шанс. Вторият гол падна след статично състояние ", изясни експертът.

" На този стадий това е нашият най-много. Много е елементарно да застанеш пред камерата, когато всичко е розово. Но аз се изправям в този момент след 3 загуби, ние не надградихме до този миг и явно това е нашето равнище. Мога да приказвам с управлението. Ако промяната на треньора е потребна, аз съм подготвен да го направя още през днешния ден. Още от първия ми ден публиката не ми гласоподава доверие. Феновете постоянно имат право за това какво да вършат на трибуните. Те явно не поддържат моето наличие, само че аз желая те да поддържат тима ", продължи Валентич.

" Имаме два дни, с цел да покажем дали ще се огънем или ще бъдем мъже в реванша против АПОЕЛ. Трябва да се възстановим за този мач и да бъдем на максимума на физическите ни благоприятни условия. Но това въпреки всичко не е мачът на живота ни. Двубоите от предишния сезон към този момент са единствено в спомените. Важното е това, което ще създадем от на следващия ден нататък ", сподели още той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР