Няма проблем ангажиментите с ГЕРБ-СДС да бъдат писмено фиксирани. Това

...
Няма проблем ангажиментите с ГЕРБ-СДС да бъдат писмено фиксирани. Това
Коментари Харесай

Иванов: Няма проблем ангажиментите с ГЕРБ-СДС да бъдат писмено фиксирани

Няма проблем уговорките с ГЕРБ-СДС да бъдат документално закрепени. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание Христов Иванов от „ Продължаваме промяната “.

Иванов разяснява и думите на Бойко Борисов – първо от предишния петък, че ротация няма да има, и през днешния ден, че ПП-ДБ стоят зад думите си и тя ще се случи. Според Христо Иванов ротацията е част от целия пакет от постигнатите сделки, като никой от ПП-ДБ не я поставял под подозрение.

Относно комисията за имунитетите, Христо Иванов съобщи, че не изпират Бойко Борисов. По думите му ръководителят на Народното събрание би трябвало да свика съвещание на комисията, с цел да се прегледат всички поискани имунитети и да се гласоподават в пленарната зала.

До момента поисканите имунитети в 49-ия парламент са седем. Четирима народни представители сами се отхвърлиха от тях. Това са независимиятРадостин Василев, Веселин Вешев и Ангел Георгиев от „ Възраждане ” иКирил Петков от „ Продължаваме промяната – Демократична България “.

Такакомисията за имунитетите ще взема решение дали да смъкна тези на Бойко Борисов и Даниел Александров от ГЕРБ-СДС и Димитър Аврамов от Движение за права и свободи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР