Няма признаци за оцелели при самолетната катастрофа в Индонезия, предаде

...
Няма признаци за оцелели при самолетната катастрофа в Индонезия, предаде
Коментари Харесай

Няма признаци за оцелели от разбития индонезийски пътнически самолет

Няма признаци за оживели при самолетната злополука в Индонезия, съобщи ДПА, като се базира на източници от издирвателните екипи.

Намерени са елементи от човешки тела. Те са били открити на повърхността на Яванско море, на към 15 километра от брега. Спасителите към този момент не са съумели да намерят корпуса на самолета, нито двете черни кутии, съобщи ТАСС.

Открити са избавителни жилетки и слушалки. Предполага се, че самолетът е потопен на дълбочина от към 30-35 метра.

В самолета е имало 189 пасажери и членове на екипажа. Преди да бъде загубен контакт, водачът изискал връщане на летището в Джакарта.

Сред пасажерите е имало минимум 23 държавни чиновници и един италиански жител. Пилотът е бил индиец.

Данни от уеб страницата за следене на полети в действително време Флайт Радар 24 демонстрират, че е имало проблеми със самолета още две минути след началото на полета, когато той е бил на 610 метра височина. Тогава той слязъл на 152 метра и завил наляво, преди още веднъж да се изкачи до 1524 метра. Самолетът запазил тази височина през останалата част от полета преди да падне в морето.

Най-голямата самолетна злополука в Индонезия стана през 1997 година, Тогава 214 души починаха при рухването на аероплан "Еърбъс " А300 на самолетна компания "Гаруда " в град Медан, напомня Ройтерс.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР