Няма принцип, по който да бъде редуциран материалът за матурите

...
Няма принцип, по който да бъде редуциран материалът за матурите
Коментари Харесай

Юлиян Петров: МОН трябва да реши дали матурите да бъдат по-лесни, но не и да се изключва материал

 Няма принцип, по който да бъде сведен материалът за матурите и Националното външно оценяване. Това съобщи в  " Денят стартира "  д-р Няма принцип, по който да бъде сведен материалът за матурите и Националното външно оценяване. Това съобщи в  " Денят стартира "  д-р Юлиян Петров, ръководител на Синдикат " Образование " към КТ " Подкрепа ".

Той дефинира като несериозно предлагането уроците, които са преподавани онлайн, да не бъдат включвани в изпитите.

Около 35% е присъственото образование през тази година, останалото е в онлайн среда. В България имаме сполучливо електронно образование. Данните демонстрират, че към 10% остават цифрово изключени, това се равнява на постоянно изключените, регистрира Юлиян Петров.

Просветното министерство би трябвало да реши дали матурите да не бъдат по-лесни, само че не и да се икзлючва материал. Навсякъде по света пандемията по света оказа въздействие върху просветителната система, учителите поставиха големи старания, учениците пък бяха подложени на недостиг на обществени контакти, само че те ще наваксат, сподели още Юлиян Петров., ръководител на Синдикат " Образование " към КТ " Подкрепа ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР