Няма причина да не бъдем приети в Шенген, покрили сме

...
Няма причина да не бъдем приети в Шенген, покрили сме
Коментари Харесай

Гешев пред студентите от УНИБИТ: Няма причина да не сме в Шенген

Няма причина да не бъдем признати в Шенген, покрили сме стандартите. Но преекспонирането на проблемите с присъединяване на българи против българи ни пречи. Не пазиме дружно на открито националните ни ползи. Това съобщи основният прокурор Иван Гешев пред студенти в УНИБИТ, оповестяват от прокуратурата.

Обвинител номер засегна тематиките за проблемите в страната, връзките сред управляващите и законодателството. По думите му демокрацията в България е извънредно нежна . Той добави, че лустрото й е фино, доста елементарно може да се пропука и към този момент е почнало да се пропуква.

Гешев дефинира като сериозен проблем неналичието на почитание и схващане за институционалност. Той акцентира, че концентрирането на прекалено много пълномощия в един орган или човек води до антидемократичност, до властническо ръководство и тирания.

Според основният прокурор един от огромните проблеми в страната е завръщането на престъпността.

Върховенството на закона и разделянето на управляващите се употребяват като клишета и за политическа приложимост, без действително да се съблюдават като правила, сподели още Гешев.
 И Демерджиев се обиди от внушенията, че границата може да се премине за 50 евро
И Демерджиев се обиди от внушенията, че границата може да се премине за 50 евро

Вместо европейска взаимност сме получили неуважение и дискриминация
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР