Няма пресечна точка с президента, освен безсмислените Консултативни съвети, на

...
Няма пресечна точка с президента, освен безсмислените Консултативни съвети, на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Нямаме пресечна точка с президентството

Няма пресечна точка с президента, с изключение на безсмислените Консултативни препоръки, на които в никакъв случай нищо не се решило. Аз през днешния ден не съм правил изказвания. Днес в 11 часа сложих резолючия на негово писмо за конгрес на китайски вложители да отидат мои министри. Сложих „ Да “.
Такъв коментар направи министър председателят Бойко Борисво пред публицисти по отношение на изказването на президента Румен Радев, че свала доверието си към държавното управление. Думите му развеселиха охраняващите го чиновници от НСО.

Радев желае да отмести офанзивата към мен и държавното управление вместо да изясни какво са създали. Не знам за какво през днешния ден избра да съобщи че смъква доверието. Праща ми писмо за министри и внезапно – хоп, повтаряме всичко от нова година и прибавя, че смъква доверието.

„ Как ще смъкна нещо, което той не дава? Не той ни е дал властта. Ние сме спечелили изборите по легален метод. Това е директна интервенция в независимостта на управляващите. Президентът прави тъкмо противоположното на това, което приказва по принцип”. Борисов добави, че е свалил своето доверие от президента още през декември.

Аз какво да изработка да отида ма му се апелирам ли „ Моля те, довери ми се … “ това ли да върша? Това е политическа поръчка.

Няма да ставам президент. Казвал съм че няма да се кандидатирам и нямам желание да го върша

Казват боклуци – министър във пандиза, половин звук опиати – арести на длъжностни лица. Не знам какво го е раздразнило.

Президента няма отношение по рецесията с боклука. Той има отношение за „ Грипен “ нито за боклуците, нито за водата няма отношение.

Дядо ми споделяше: " Който нож вади други му, от нож умира " и " Който гроб копае, самичък пада в него ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР