„Няма предпоставка за предсрочни парламентарни избори. Прав е Доган. И

...
„Няма предпоставка за предсрочни парламентарни избори. Прав е Доган. И
Коментари Харесай

Цветанов: Прав е Доган! Няма предпоставка за предсрочни парламентарни избори

„ Няма причина за предварителни парламентарни избори. Прав е Доган. И от Българска социалистическа партия го споделят, само че под сурдинка. Същото демонстрират и социологическите проучвания – няма условия за предварителни парламентарни избори. "

Това съобщи в предаването „ Тази заран " по БТВ зам.-председателят на ГЕРБ и водач на парламентарната група на партията Цветан Цветанов.

Той разяснява словото на почетния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган пред актива на партията през вчерашния ден вечерта. Сериозно политическо изявление – по този начин оцени словото на Доган Цветанов.

Готови сме за вота на доверие, в случай че бъде импортиран, акцентира Цветан Цветанов. И сложи под подозрение внасянето на вота.

Речта на Доган се разграничава малко от позицията на парламентарната му група, разяснява Цветанов.

В момента виждаме, че има национално отговорно говорене, че не е нужен избор на съмнение, счита вторият човек в ГЕРБ.

Движение за права и свободи, несъмнено, че са съпротива, сподели Цветанов. И проучва, че двата полюса, които могат да имат ръководство са ГЕРБ с патриотите и Българска социалистическа партия с Движение за права и свободи.

Цветанов отговори и на въпроси, свързани с офанзивите на вицепремиера Валери Симеонов към премиера Бойко Борисов.

Имаме добра връзка и работим добре с парламентарната група на Обединени патриоти.

Днес с сътрудници депутати, ще бъде и Симеонов, ще създадем полет по новата линия София – Одеса, нямаме тематики, по които да не си приказваме с сътрудниците от Оперативна програма, акцентира Цветанов. Уважавам съдружните ни сътрудници, почитам и Валери Симеонов и Краси Каракачанов, посочи ръководителят на ПГ на ГЕРБ. Но акцентира, че е добре връзката да бъде директна, а не да минава през медиите.

Трябва да развиваме курортите, хората да карат ски в България, а не в чужбина, счита Цветанов по тематиката за втория въжен превоз на Банско. Една от рецензиите на Симеонов бе точно за това. Лидерът на НФСБ съобщи, че се усеща „ направен " от премиера.

Цветан Цветанов отговори и на въпроси, свързани с повторното гласоподаване на мораториума върху новите медикаменти. Преди да се стигне до прегласуването, болшинството преодоля ветото на президента Румен Радев по тематиката. Затова в студиото на БТВ ден по-рано вицепрезидентът Илияна Йотова съобщи, че Цветанов би трябвало да се извини на президента Румен Радев.

„ Пожелавам радостни коледни празници и на Илияна Йотова! Но това съществено ли е? Тя в какво качество го споделя? Това ли са функционалностите на вицепрезидента? Да се занимава с функционалностите, които има и да остави ГЕРБ! ", бе безапелационен Цветанов. Той повтори тезата си, че „ някой се заиграва със страховете на хората ". Но в „ политиката би трябвало да можеш да направиш крачка обратно ". Твърдението, че онкоболните са щели да останат без лекуване, е погрешно, акцентира Цветанов.

Той съобщи, че „ няма никакви проблеми с Румен Радев ". А на въпроса ще се извини ли на Румен Радев, сподели на водещия, че го предизвика да приказва за Румен Радев, с цел да могат след това други да дават отговор на въпроси по това, което е споделил за Радев.

Искам да чуя за какво Румен Радев не приказва за целите на българското председателство, а за възможното посещаване на Владимир Путин по време на българското председателство, сподели Цветанов.

И посредством медиите изиска президентът да каже какво е отношението му към Крим и към СЕТА. Като отиде в Брюксел, поддържа глобите против Русия, а тук приказва друго, бе логиката на Цветанов.

Няма всеобщо подслушване, отговори на рецензиите на опозицията Цветан Цветанов.

„ Столичната община се ръководи извънредно сполучливо. Придобихме европейски тип ", сподели Цветанов при започване на диалога в студиото, отговаряйки на въпроси за уволнена директорка на детска градина, която съобщи, че е била поставяна под напън да приема деца по втория метод. Докато няма мнение от Столичната община, не може да се взима позицията единствено на едната страна, сподели Цветанов по тематиката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР