Няма празници за премиера Бойко Борисов. След като посрещна Коледа

...
Няма празници за премиера Бойко Борисов. След като посрещна Коледа
Коментари Харесай

Няма празници за Борисов, ето къде е премиерът днес НА ЖИВО

Няма празници за премиера Бойко Борисов. След като посрещна Коледа в уютна конюнктура в Банкя, през днешния ден той още веднъж е на ревизия. Борисов се пусна онлайн от Перник, поради казусът с водата. Заедно с него е министърът на районното развиване Николай Нанков и от министърът на стопанската система Емил Караниколов.

Борисов сподели неповторима СНИМКА с внучетата


По думите на Караниколов, с помощта на компанията, която работи на място, към този момент има измервателна инсталация.
„ Проблемът с инфраструктурата е драматичен “, показва той.
"Знаеш ли какъв брой градове си приключиха водните планове? На 60-70 години е тази мрежа ", съобщи министър председателят.

"Само за 15 дни имаше 150 повреди повече ", срещнаха премиера от локалното ВиК. "След Нова година ще имаме цялостната картина какво влиза в града от язовира. След като вържем нещата тук, отиваме към Батановския тръбопровод. В момента единствено гадаем, не знаем какво влиза и какво излиза от язовира ", добави човек от управлението на водното сдружение.

"На процедура вършим нова водопроводна система ", разяснява Борисов.

"Проектите са минали на експертен съвет, той ще бъде субсидиран с целева дотация ", сподели заместник-министърът на районното развиване Николай Нанков. Според него, огромният късмет за осъществяване на водния план на Перник, е бил изтърван през 2012 година.

"Емо, тебе те оставям тук, ще ти пратя още хора по водопроводите. Съответно тези съмнения, за които приказваме, машината ще ги снима и ще забележим дали казусът е във водопровода. Искам "Икономическа полиция " да мине с прокурорите, да бъде събрано и разпитано всичко по трасето. Такава безогледна безнаказаност, десетилетия наред. Караниколов остава тук, да кажат за какво няма измервателни уреди на язовира и какво са взели ", възмути се Бойко Борисов.
Припомняме, че на 24 декември министър-председателят Бойко Борисов се срещна в Министерския съвет с представители на спешния щаб на Перник, образуван по отношение на бедственото състояние в общината. На нея участваха вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на стопанската система Емил Караниколов, кметът на града Станислав Владимиров и регионалният шеф Емил Костадинов.

В хода на диалога министър председателят Борисов беше осведомен за подхванатите ограничения по отношение на водната рецесия в региона. Решението беше да стартира обследването на загуби по мрежата по Клон 2, където по моментни проучвания се губят по към 90 l/s.





Припомняме, че преди дни Борисов направи изненадваща инспекция в Родопите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР