Няма правилна формула, по която всяка връзка да стига до

...
Няма правилна формула, по която всяка връзка да стига до
Коментари Харесай

7 основни причини, поради които мъжете си ТРЪГВАТ

Няма вярна формула, по която всяка връзка да стига до щастливия край. За страдание ние сами би трябвало да открием кое работи за нас и нашия сътрудник. Също по този начин и кои са нещата, които могат да го отхвърлен. Това са 10-те неща, поради които мъжете най-често напущат дамите, с които живеят.

1. Не е подготвен за сериозна връзка
... въпреки, че неведнъж сте си говорили за брак и деца. Не се хващайте на въдицата. Много от мъжете споделят това, което дамата до тях желае да чуе. Не постоянно го мислят.

2. Не може да ти споделя
... и постоянно му се постанова да лъже. Именно тъй като знае, че ще реагираш остро или ще се разсърдиш. Когато една жена прекомерно постоянно подлага на критика мъжа до себе си, той стартира да крие грешките, които прави. И му става табиет.

3. Скучно му е в леглото
... и въобще няма желание да се прави, че не е по този начин. Мъжете обичат разнообразието и изненадите, а когато дамата до него е спряла да се старае, това ще се отрази и на желанието му за дълготрайна връзка.

4. Приятелите му въздействат
... и непрестанно му споделят, че е време още веднъж да се върне към ергенския живот. Когато един мъж е заобиколен от другари, които не са фамилни, дамата до него би трябвало да стартира да се тормози.

5. Вярва, че може да откри нещо по-добро
... от теб. Колкото и зле да звучи, мъжете желаят да бъдат сигурни, че са разкрили всичко, което една жена може да им предложи и все си мислят, че ще намерят нещо още по-добро. Когато това не се случи обаче, ще пристигна да ти се моли да го приемеш още веднъж. Знаеш това, нали?

6. Има възприятието, че живее с майка си
... а не с дамата, която обича. Това се случва, когато дамата до него стартира непрестанно да му натяква за всякакви битовизми, държи му сметка по кое време се прибира или е постоянно намусена, че би трябвало да готви и да прави всякакви неща вкъщи.

7. Не желае деца
... най-малко на този стадий, а ти непрестанно го притискаш. Има дами, които не се усещат, че вземането на такова решение не е като да поискаш да си купиш нов диван. То не би трябвало да се премисля и взема решение, би трябвало да се почувства. И в случай че един мъж не е подготвен за това, можеш единствено да го отблъснеш, в случай че настояваш.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР