Няма пострадали деца и членове на персонала на детска градина

...
Няма пострадали деца и членове на персонала на детска градина
Коментари Харесай

Занятията в пламналата детска градина ще бъдат възстановени най-рано идната седмица

Няма потърпевши деца и членове на личния състав на детска градина „ Слънце ” в Павликени, където във вторник сутринта лумна пожар в котелното поделение. Всички 124 деца са били евакуирани навреме, родителите им са ги прибрали по домовете, а за малчуганите от други обитаеми места е обезпечен транспорт от Община Павликени.

Предстои в общинска администрация да бъде образувана комисия сред специалисти, шефа на забавачката, чиновници на БКД-Павликени, трудова медицина и др, които да оценят вредите и да възнамеряват възобновяване на образователния развой в детското заведение. Очаква се, че той ще може да бъде обновен най-рано при започване на идната седмица. Дотогава е сфомирана сборна група в Детската ясла в помощ родителите, които не могат да оставят децата си у дома.

Причините на пожара се обясняват. Вероятно той е подбуден от искра от електрически удължител. Унищожени са три табла за бойлерите, които ще би трябвало да бъдат сменени с нови. Обгорели са котлите и вехтории в две пространства в приземния етаж на постройката – склад и котелно поделение.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР