Няма постъпило оплакване от Наоми Кембъл заради случката на Летище

...
Няма постъпило оплакване от Наоми Кембъл заради случката на Летище
Коментари Харесай

Наоми Камбъл се оплака от дискриминация на Летище София, от митниците отричат

Няма постъпило недоволство от Наоми Кембъл поради случката на Летище София. Багажът й е бил тестван на инцидентен принцип. Това оповестиха публично от Агенция "Митници " във връзка информацията на английски медии, че Наоми Кембъл е станала жертва на расова дискриминация от страна на български чиновници на аеропорта.
"Във връзка с множеството получени запитвания, във връзка информация за инспекция на госпожа Наоми Кембъл, при идването й на Летище София, Ви осведомяваме, че е бил тестван багажът на госпожа Кембъл и е осъществена рутинна инспекция на инцидентен принцип, което е част от отговорностите на митническите чиновници. Няма постъпило недоволство от госпожа Кембъл или неин представител ", гласи формалното известие на Агенция "Митници ".
Според изявления в английски медии Наоми Кембъл останала същински огорчена след посещаване в София. Тя твърди, че е станала жертва на расова дискриминация от страна на българските митничари. На 19 май Кембъл пристигнала у нас за фотосите на реклама. Топ моделът е спряна от униформените, които подложили нея и багажът й на щателна инспекция, преди да я пуснат в страната.
Източници настояват, че 52-годишната манекенка е била "много смутена " от случилото се и била твърдо уверена, че е селектирана за претършуване тъй като е чернокожа.
"Наоми беше доста смутена. Целият случай й се отрази извънредно. Тя беше на път за вълнуващи фотоси, които очакваше с неспокойствие, само че това малко помрачи престоя й в София ", описа пред "DailyMail " другар на модела.
"От летище София ще прегледаме видеозаписите от този ден и ще интервюираме чиновниците, с цел да проучим случая изцяло ", обявиха още представителите на столичната аерогара.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР