Няма положителни проби за наличие на корона вирус на територията

...
Няма положителни проби за наличие на корона вирус на територията
Коментари Харесай

Стоян Пасев: В област Варна няма случай на коронавирус, в сила е забраната за масови мероприятия

Няма позитивни проби за съществуване на корона вирус на територията на Варненска област, това заяви регионалният шеф на Варненска област Стоян Пасев, който организира съвещание на регионалния щаб, написа Moreto.net.

Пасев посочи, че влизат в действие предложените от Националния щаб ограничения за възбрана на всеобщи мероприятия:

" Преустановяваме визити на културни мероприятия, включително и кина. Разбирайте всички визити на театри, кина, концерти. Провеждане на спортни мероприятия, в случай че са планувани единствено и то без аудитория “, сподели той и добави:

“Забранява се и провеждането на всевъзможни всеобщи мероприятия, в които вземат участие деца. Взехме решение да се прекратят и тренировките на децата в закрити пространства. В момента ресурс от кревати в инфекциозното поделение са 15 на брой, само че другите лечебни заведения са подготвени и са отделили също задоволително леглова база, по този начин, че тук сме подготвени да посрещнем не дай си Боже, в случай че стане огнище на територията на област Варна “.

“Апелът ми към всички жители е, освен на община Варна, само че и на всички останали обитаеми места на територията на региона, е в действителност да се заобикалят всеобщи мероприятия със скупчване на едно място. Знаете, че през днешния ден е 8 март, още повече има всевъзможен жанр радостния, забави и банкети, по този начин, че целесъобразно е да се заобикалят такива скупчвания на хора на едно място, още повече да водят и децата си с тях ", сподели регионалният шеф на Варненска област Стоян Пасев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР