Няма положителни проби за коронавируса от изследваните до този момент

...
Няма положителни проби за коронавируса от изследваните до този момент
Коментари Харесай

Няма полицаи с положителни проби за коронавирус

Няма позитивни проби за ковид от изследваните до този миг служители на реда в болничното заведение на Министерство на вътрешните работи, съобщи БНР.

Тестовете ще продължат и в идващите дни, до момента в който полицейските чиновници не престават да арестуват извършители на заповедта за излизане и събиране в паркове и градинки.

Изследването на чиновници на Министерство на вътрешните работи, които са една от най-рисковите групи, стартира през вчерашния ден. В рамките на деня от близо 50 служителя на реда, изследвани в Министерство на вътрешните работи болница, нито една проба не се оказа позитивна.

Близо 800 са издадените актове в цялата страна от патрулите на полицията на хора, които се разхождат в паркове и градини. Всеки един е на стойност 5000 лева

Около 370 са досъдебните производства у нас поради нарушена карантина. Най-често става дума за хора, които своеволно са напуснали адреса си, макар че имат възбрана за това.От Министерство на вътрешните работи припомнят, че ще продължат с обиколките по парковете.

За момента няма съществени произшествия по пропускателните пунктове на регионалните градове у нас. От полицията припомнят на хората да носят по няколко попълнени заявления, защото е нужно да остават копие на всеки преминат пункт. Служебните бележки от шеф остават в пътуващите, само че е по-добре да имат копие и от този документ, в случай че инцидентно им бъде поискано.

 

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР