Няма политик, който да не е готов за избори, така

...
Няма политик, който да не е готов за избори, така
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: На много хора в ИТН им бе обещана промяна, каквато не се случи


Няма политик, който да не е подготвен за избори, тъй че мен не ме плашат предварителни избори. Въпросът е какво биха произвели. Единствената хубава вест е, че Има Такъв Народ няма да влязат в идващия парламент. Това съобщи в изявление за " Лице в лице " по bTV депутатът от " " Настимир Ананиев.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 83
,,Надявам се да има държавно управление на болшинството със 121 народни представители. Трябват ни 12 депутати и моят апел е към тези народни представители, които са подготвени да поведат борба с корупцията и с кризите``, добави той.

В Има Такъв Народ има доста хора, които чакаха смяна, само че видяха, че тя не може да се случи. Все отново има депутати (в Има Такъв Народ, бел. ред.), които биха подкрепили нашите политики, акцентира Ананиев.

По думите му от Има Такъв Народ желаят да има " спирачки " в КПКОНПИ, само че депутатът от Политическа партия бе безапелационен, че битката с корупцията е техен главен приоритет и не могат да си разрешат да вършат взаимни отстъпки по тази тематика.

По време на изявлението Настимир Ананиев сподели пред камерата документ, който удостоверява, че подалият оставка районен министър Гроздан Караджов е изискал да бъдат отпуснати близо още 4 милиарда лв. за АПИ – изказване, което Караджов в началото отхвърляше.



Кадър: bTV

Тук би трябвало да избираш на пенсионерите ли да окажеш помощ или на строителните компании, уточни националният представител.

Ние изплатихме 656 млн. лв. с решение на Народното събрание. За останалите 50% чакаме отчета на междуведомствената комисия, който към този момент е подготвен и чакам да бъде входиран в районната комисия и ние да излезем със мнение. Но по първична информация към 60-70% от договорите от инспекциите се разминават, т.е. законът е нарушен, тъй като се прави главен ремонт с контракт, който е за настоящ ремонт и поддръжка, разкри Ананиев.

В умозаключение депутатът уточни, че това е повода, заради която би трябвало да има работеща антикорупционна комисия, тъй като сега на прокуратурата не може да се има цялостно доверие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР