Няма по-ценен опит в борбата срещу коронавируса от този на

...
Няма по-ценен опит в борбата срещу коронавируса от този на
Коментари Харесай

Най-простичката профилактика срещу коронавируса от китайски професор: „Направете това, за да не стигнете до болница“

Няма по-ценен опит в битката против ковид от този на китайците. Китайските учени споделиха своите наблюдения, проучвания и опити с целия свят, с вярата да се спре международната пандемия. Професор Вонг Кин-Чунг е професор по медицина, който работи паралелно в Хонг Конг и Съединени американски щати.

Той изпраща тези инструкции с ценни съвети до своите студенти, само че те са значими и използвани за всички нас.  китайски професор

Представяме ви ги в скъсен вид.

„ Потвърдените случаи на ковид са доста и огромна част от тях не може да бъдат признати в болница. Това е разбираемо. Просто не е допустимо за който и да е град по света да построи и поддържа толкоз доста лечебни заведения за инфекциозни заболявания, както и болнични кревати, нито да разполага с толкоз дипломиран медицински личен състав в подготвеност за надзор на тези болести. Истината е, че даже да влезете в болница, вие няма да получите лекуване, ориентирано особено към ковид. Предлага се единствено поддържаща терапия .

Затова не с разочаровайте, в случай че не може да влезете в болница. Направете нещата, които ви пиша през днешния ден. Това би помогнало да забавите развиването на състоянието си, до момента в който чакате да ви одобряват. От доста години съм доктор, както и диетолог. Методът ми е научно аргументиран. Моля, не се колебайте да разпространите известието ми до другите ви сътрудници. Тези мои
съвети може да оказват помощ на хората, които се окажат в описаните от мен обстановки. Не предлагам самолечение! Необходимо е само да печелите време.

 вода със сол

1. Всеки член от вашето семейство би трябвало да изплаква устата си с подсолена вода при влизане и при излизане от вкъщи. Използвайте студена вода, а не гореща. Студената вода ще свие кръвоносните съдове в устата и в гърлото, като по този метод ще понижи шанса вируси да навлязат в потока на кръвта. Солената вода ще стабилизира s-протеина на повърхността на вируса, което затруднява прикрепянето му към лигавиците. За да влезе в нашето тяло, коронавирусът би трябвало първо да се свърже с избрани характерни протеини в мембраната и чак по-късно той се развъжда. Затова постоянно изплаквайте устата си.

Ще бъде още по-добре, в случай че употребявате течност за изплакване на устата, която съдържа алкохол.

 жена с маска

2. Ако имате позитивна проба на теста, само че няма по какъв начин да ви одобряват в болница, самоизолирайте се у дома. Това значи независима стая! И носете на маска от самото начало! Членовете на вашето семейство също би трябвало да носят маски от самото начало. Ако предотвратите предаването на капчици, надали ще болестите някого.

Почистете главно дома си, като употребявате 75% алкохол. Почистете всеки ъгъл и даже мебелите. Алкохолът убива този вирус. Високата топлота – също, тъй че използвайте гореща вода над 60 градуса, с цел да перете облеклата си. Този вирус не може да устоя на топлота над 60 градуса.

За обувки и облекла, които не трябва да се перат в гореща вода над 60 градуса, ползвайте дезинфектант.

 чай джинджифил

3. Ако тестът ви е позитивна, само че сте в положително общо положение, пийте доста вода. Не е належащо водата да е голямо количество, и по няколко глътки са задоволителни. Тялото ви би трябвало да е непрекъснато хидратирано.

Чесънът, джинджифилът и лукът също имат свойства против този вирус. Необходимо е да ги консумирате по опция в сурово положение. Най-добър от тях е джинджифилът. Правете си чайове от него, това ще помогне на кръвообращението, което, от своя страна, ускорява имунната система. Добрата имунна система е от извънредно значение, без значение дали човек е приет в болница или си е вкъщи.

 

4. Топлата пилешка чорба е характерен лек против настинки и грип, който даже лекарите предлагат. Хапвайте я постоянно.

Вземете си висока доза витамин С, 4000 mg на ден. Витамин С оказва въздействие върху самовъзпроизвеждането на вируса и може да стабилизира външната повърхнина на кръвоносните съдове, което, от своя страна, прави шанса за проникването на инфекцията в белите дробове по-нисък.

Пийте алено вино (не бяло). Червеното вино съдържа полифенол, който работи като отбрана на тъканите против инфектиране. Това е в сходство с рекомендациите за лекуване, издадени от здравните управляващи в Китай.

 алено вино

5. Малки количества аспирин (5-20 mg) също може да бъдат от изгода. Освен че аспиринът е противовъзпалително, той снишава вискозитета на кръвта. Според информацията, с която разполагаме, по-високият вискозитет и понижената скорост на циркулация на кръвта не са удобни за имунната система и благоприятстват повтаряне на вируса.

В китайската медицина билката астрагал (б.р. сграбиче), кодонопсисът и американският женшен съдържат флавоноиди, които защищават клетките от тежки увреждания.

6. Ключът е да не спирате да се храните здравословно. Ако нямате вкус за някои по-твърди храни, не ги яжте. Хапвайте от всичко, което ви подхожда. Докато се храните, имате надзор над казуса. Наблюдавайте уринирането си. Трябва да ходите до тоалетна по доста пъти дневно в обикновено количество. Споделете този опит и се грижете добре за себе си и за фамилиите си! “

Инфо: зажената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР