Няма по-подходящо време от годината от лятото да си покажеш

...
Няма по-подходящо време от годината от лятото да си покажеш
Коментари Харесай

Най-актуалното от дамските дрехи през лятото – от банския до роклята!

Няма по-подходящо време от годината от лятото да си покажеш новата рокля. Това е сезонът, в който дамата може да разкрие в най-голяма степен своята деликатност и сексапил.

Роклите би трябвало да бъдат в друг модел и цвят, с които да пасват за обособените мотиви. Ясно е, че всяка уважаваща себе си дама избира облеклата си съгласно случая.

Винтидж роклята да вземем за пример е доста настояща за пътешестване, тъй като тогава се търси освен хубост, а и улеснение. Комфортът е от извънредно значение, по тази причина и изборът на рокля е съгласуван с него.

Всяка жена търси характерност. Това се реализира посредством рокли за всеки мотив, които може да се намерят в Ree.bg .

Например по време на обяд е хубаво да се облече черна рокля с пеперуди и дължина над коляното . За плаж, несъмнено, няма по-добра от плажната рокля , която придава съблазън на дамата.

На вечеря се носи розова дълга и елегантна рокля с дантела . Тя придава жанр и класа. На идната вечер е подобаваща мини рокля в оранжев цвят, комбинирана със сламена плажна чанта .

За плажен ваучър нощем с алкохол и танци най-удачно е да се употребява семплата празненство рокля в алено и сандали на платформа .

Ако имате покана за женитба или различен мотив, е подобаваща елегантна вечерна рокля с флорални претекстове, светлосин вид .

За връщането от морето е удачна макси роклята с флорален принт .

На плажа обаче акцентът пада най-много върху банския костюм, който носи дамата. Всяка сортира модела съгласно личното си телосложение и това, което най-добре ще й стои.

Ако сте с тяло вид „ круша “, сте с по-пищна долна част, дребна гръдна обиколка и тесни плещи. Тогава ви би трябвало горнище с ексцентрични елементи. Декоративните къдрички и шарените десени са подобаващ избор. В този случай за настоящи точките и райетата. За долната част заложете на приблизително висока талия в едноцветен вид. Пропуснете ниската талия и геометричните фигури.

Ако си с тяло вид „ песъчлив часовник “, всичко ти отива. Тогава би трябвало да се подчертаят естествените извивки, а това се реализира с винтидж бански с висока талия . Ако предпочиташ цялостен бански, подчертай талията с декоративно коланче или изрязана част в региона на кръста.

Ако притежаваш телосложение вид „ ябълка “, значи си с необятна горна част, права талия и стеснен ханш. Тогава за теб е най-добре да заложиш на цялостен бански, с цел да прикриеш талията си. Трябва ти подобен с необятни презрамки, с цел да избегне акцент върху раменете.

През лятото се котират чудесно банските от две елементи с дълго горнище вид „ потник “ . Горнище с необятно деколте в ярки цветове, които отвличат вниманието от талията към бюста, също са добър избор. За да поставите фокус върху краката, наложително заложете на изрязана долна част.

Ако сте с фигура вид „ триъгълник “, задачата е да не се концентрират детайлите в ханша, тъй като той е необятен. Не би трябвало да се носят боксерки или къси панталони, тъй като те съкратяват краката. За да създадете размер в горната част, може да разчитате на къдричките. Подплънките и повдигащите бански също ще основат заблуда за по-голям бюст.

Напоследък съвременни са банските с падащи плещи , тъй като вършат дамата неповторима. Пасват прелестно и спортните бански, само че не и с бюстиета, тъй като те насочват вниманието към раменете.

Не бягайте от бикините с ниска талия, които ще балансират пропорцията на тялото ви. Боксерки, къси панталони и бикини с ниска талия и коланче ще подхождат на този вид фигура.

Дамите с атлетичен вид фигура (рамене и ханш в една линия и издължена горна част) се нуждаят от бански, който да демонстрира по-голяма част от тялото им. Тук е мястото на изрязаните при талията модели и такива с гол тил . Триъгълните чашки и детайлите в зоната на бюста ще основат повече размер.

Жените с тяло вид „ извърнат триъгълник “ имат заоблена горна част, стеснен ханш и дребна талия. Подходящо е всяко горнище, което предлага комфорт при придвижване и опора за гърба. Банските с банели ще свършат отлична работа за този вид фигура.

Флоралните претекстове и ярките принтове са тези, които се употребяват най-вече през това лято. От Ree.bg оферират богат избор в своята сбирка.

Тази година още веднъж опираме до романтиката. Дамските тениски са верен избор, могат да се употребяват за всевъзможни случаи.

Предпочитат се удължените модели, вид туника, тъй като дават опция за опити. Такъв вид тениска може да се носи и с панталон или дънки, и с права пола.

Туника в един цвят – за работа и специфични случаи, без значение дали принтовете са ярки или дискретни. Романтичният жанр е от огромно многообразие топове в пастелни тонове и декоративни детайли. Винтидж стилът в този момент е на мода, най-вече в бяло или пастелени тонове.

Има и друго преимущество на тениските с продължен контур и то е, че тази кройка приляга добре на всяка фигура. От Ree.bg оферират облекла и от най-малките размери, и дрехи за макси дами, размер 5XL.

Смелите съчетания с щампи не престават да бъдат настоящи и през това лято. Принтове могат да бъдат във всички детайли на облеклото – върху необятни туники, в претекстовете на прилепналите топове, върху елегантните блузи. А цветовете са по желание.

Все още обаче огнено алено, блестящо жълто, тревисто зелено, блестящо синьо – това са желаните и това лято тонове. Флоралните претекстове се употребяват доста постоянно.

Широко използвани сега са принтове с щампи, вид Streer art . Те акцентират тялото тъкмо там, където би трябвало.

Ree.bg чака всеки, който желае да бъде облечен по финален вик на модата!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР