Няма по-подходящ от една книга, разбира се. Но как да

...
Няма по-подходящ от една книга, разбира се. Но как да
Коментари Харесай

10 идеи какво да подарим на един „книжен плъх“

Няма по-подходящ от една книга , несъмнено. Но по какъв начин да създадем сходна изненада на човек, който обожава да чете и има дребна библиотека? Често се оказва, че запалените читатели имат по няколко копия от дадена книга.

Това е много мъчно и рискувате да му подарите книга , която към този момент има или е чел. За това ви представям няколко други книжни хрумвания за дарове.Те ще се харесат на всеки хартиен фен и даже да има нещо сходно, надали пък ще нацелите да му вземете тъкмо същото. Всички дарове от листата доста се харесват на „ книжните плъхчета “, аз като един характерен представител мога да го потвърдя.

1.      Книгоразделител – това си е един безусловно наложителен аксесоар към всяка книга. Предлагат се в голямо многообразие от картинки, цветове и материали. Може да изберете мукавен, железен, магнитен или, в случай че желаете да сте още по-креативни – поръчайте на някой да ви създаде специфичен със обръщение за съответния човек. Това несъмнено ще го трогне.

2.      Дреха за книга – още нещо, което в последните няколко години затвърди позициите си на книжния пазар. Текстилните дрешки за книги са превъзходен метод за предотвратяване на книга та и също така са толкоз красиви и цветни.

3.      Ваучер за книги – в случай че въпреки всичко желаете да подарите книги, най-добре това да е под формата на ваучер. По този метод индивидът, за който е предопределена ще може самичък да си я избере и ще отпадне терзанието ви дали сте улучили верния избор.

4.      Чаша с хартиен надпис – всеки четец знае, че времето за четене става още по-приятно, в случай че към книга та се добави чаша кафе или чай. Всеки хартиен плъх обича да има специфична чаша с картинка на книги, откъс от обичана книга или всичко книжно, за което се сетите.

5.      Малка лампа – макар, че електронните книги имат своето преимущество, книжното тяло си остава най-чаровният метод за четене. За това подобаващ подарък , особенно за четящите вечер, е дребна портативна лапма, която може да се закрепи на самата книга.

6.      Книжен дневник – да, към този момент има и това. В него всеки разпален четец ще може да записва всички книги, които е прочел, такива, които желае да прочете и всякакви други книжни провокации.

7.      Етажерка – понякога всеки разпален четец се сблъсква с казуса „ доста книги, малко място “. За това един превъзходен подарък би било полица или нова секция за книги. Бъдете обаче по-креативни и направете такава по поръчка – по-разчупена, по-интересна и съобразена с усета на този, на който вършиме подарък а.

8.      Книжен пъзел – това също е чудесна концепция, особенно, в случай че съумеете да намерите пъзел на обичаната книга на вашия хартиен плъх. Това доста ще го зарадва.

9.      Книжни чорапи – малко необичайно, само че също ценено нещо от всеки, който обича да чете. Чорапи с цитати, с картинки на книги или с по този начин обичаното изречение „ Шшшт, чета! “.

10.  Текстилна чанта за книги – още един превъзходен подарък. Текстилната чанта може да е с откъс от обичана книга или създател, а всеки четец знае къде да я употребява – на панаира на книга та.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР