Няма по-кофти чувство от това да те зарежат. Дали ще

...
Няма по-кофти чувство от това да те зарежат. Дали ще
Коментари Харесай

Не е за вярване! Ето кои супер секси звезди са били зарязани от половинките си

Няма по-кофти възприятие от това да те зарежат. Дали ще е поради друг/-а или просто, тъй като половинката ти „ не е подготвена за обвързване “, разделите не по наше предпочитание постоянно болят. Добрата вест? Този вид обстановки се случват на всички. И да, в действителност имаме поради всички – даже и най-сексапилните холивудски звезди. Не ни вярваш? Ето лист с четири необикновено привлекателни звезди, които са били оставени от сътрудниците си:

Емили Ратайковски

Преди броени дни избухна новината, че супермоделът Емили Ратайковски се развежда със брачна половинка си, продуцента Себастиян Бар-МакКлад. Според източници като Page Six и списание ELLE, повода за това е, че Себастиян „ постоянно изневерявал “ на жена си. Новината шокира почитателите на Емили, защото тя е измежду най-успешните и мечтани модели на нашето потомство. Социалните медии бързо се извършиха с мнения по тематиката, вариращи от „ За какъв се мисли този?! “ до „ Как ще откри някой по-добър от Емили? “… и ние тъкмо това се чудим!

Кандис Суанепул

Емили не е единственият супермодел, на който се е налагало да търпи погрешен някогашен. През 2018 някогашният ангел на Victoria’s Secret – Кандис Суанепул, също се раздели с годеника си Херман Николи поради невярност. За благополучие тя продължава да бъде измежду най-горещите модели на планетата, а неотдавна е и в нова връзка с испанския артист Андрес Веленкосо. Само по този начин, Кандис!

Виж още: Хейдън Пeнетиър за алкохолизма си: „ Имах мечтания живот и го унищожих! “ 

Иън Сомърхолдър

Всички помним огнения романс, който протече сред Нина Добрев и Иън Сомърхолдър по време на работата им върху „ Дневниците на вампира “. Двамата се влюбиха на снимачната площадка на сериала и през 2010 оповестиха, че са двойка. Три години по-късно обаче връзката им завърши и – в случай че се има вяра на медиите, раздялата била по избор на Нина. Около интервала на скъсването Иън бе коментирал в Twitter, че „ хората се трансформират и не помнят да те уведомят “. Феновете възприеха думите му като ориентирани към много по-младата му някогашна, която наподобява водела по-активен метод на живот от него. И въпреки нашето момиче Нина също да е 10/ 10, няма по какъв начин да не се зачудим – по какъв начин, по дяволите, е зарязала някой като Иън?

Шон Мендес

Няма спор, че Шон Мендес е измежду най-известните и мечтани мъже на планетата сега. Музикантът обаче наподобява не се интересува толкоз от свалки, колкото от това да лекува разрушеното си сърце: в края на 2021 той скъса с половинката си Камила Кабейо, а раздялата го въодушеви да напише тъжния шлагер It’ll Be Okay. „ Ако ми кажеш че си тръгваш, няма да те спра, “ пее Шон. „ Ще боли, само че ще те обичам все пак. “  Тези лирики ни карат да предположим, че той е бил зарязаният в тази ситуация – което е меко казано шокиращо…

Изображение: https://www.instagram.com/emrata/
https://www.instagram.com/shawnmendes/
https://www.instagram.com/candiceswanepoel/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР